Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van ilyen autó? Ilyen motorral...

Van ilyen autó? Ilyen motorral szerelt?

Figyelt kérdés

Hat vagy nyolchengeres, változó geometriájú azonos méretű biturbóval szerelt, dízel vagy benzin.

Tehát nem egy kisebb és egy nagyobb, hanem három vagy négy hengerenként egy-egy változó geós turbó.

2019. márc. 15. 11:37
 1/5 anonim ***** válasza:
van
2019. márc. 15. 11:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Leírhattam volna szájbarágósabban is a kérdést de feleslegesnek éreztem... na de akkor kibővítve: ha van ilyen autó, akkor márkát és modellt is kérnék szépen mellé megemlíteni. Köszi.
2019. márc. 15. 12:27
 3/5 anonim ***** válasza:
A BMW 4.4 turboja váltó geos ? Na ezt nem tudom de kb megfelel ennek.
2019. márc. 15. 13:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha itt kérdezed meg, mert képtelen vagy használni a Google-t, úgysincs rá pénzed. Ettől kezdve minek törje magát az ember a válasszal.
2019. márc. 15. 15:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy venni akarok? Technikailag érdekel... De csak a szokásos gyk mentalitás úgy látom.
2019. márc. 15. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!