Lassan 3 éve van a Giulia piacon, semmi rosszat nem hallani róla, de a sok internet mérnök már most megmondja, hogy megbízhatatlan, szóval biztos így van.Új Mazda 6-nál meg nem kell félni a korróziótól, sőt, már a 2. generációs 6-os és 3-as Mazdáknál se volt probléma ezzel, de ők ezt is megmondják, biztos igazuk van, tuti karosszéria lakatosok, és minden nap pár éves Mazdákat lakatolnak. A kérdésre választ adva, én biztos az Alfát venném, mert én vezetni szeretek, nem csak A-ból B-be eljutni, ebből a szempontból pedig az Alfa a nyerő.
2019. márc. 15. 08:53
12/20 anonim válasza:
Persze, hogy nem hallani róla, pontosan mert egyáltalán nem hallani róla, ugyanis bukás lett az eladások terén, méghozzá egy szép nagy.
Aztán valami évi 120-150k amit el kellene adniuk ahhoz, hogy csak visszahozza a beletolt összegeket...
2019. márc. 15. 09:28
13/20 D. Brasco válasza:
Az hogy valami bukás a piacon,mert nem veszik,vagy az hogy valami alapbol szar óriási különbség!
Júliával tenyleg nincsen semmi baj,csak nehez betörni egy a 3 nagy német marka altal uralt piacra gyakorlatilag tecchalott állapotból...hiába a nagy(obb) név........ez kb a kia stinger szint!Hogy az is egy baromi jó auto mint az alfa,de kb senkinek nem kell!
2019. márc. 15. 10:42
14/20 anonim válasza:
Egyértelműen Mazda, igaz én szerencsés helyzetben vagyok, az eszem mellett a szívem is a Mazdához húz. Egy éves Mazda3-asom van, jelentem nem rohad.
2019. márc. 15. 10:48
15/20 anonim válasza:
A 6os remek autó, de szerintem a Giuliat venném.
2019. márc. 15. 13:44
16/20 anonim válasza:
Ezt mondja mindenki, csak valahogy mire a pénztárhoz ér, 3-as BMW lesz belőle...
2019. márc. 15. 13:50
17/20 anonim válasza:
Mazda6 ha csak helyváltoztatásra kell az autó, Júlia pedig ha komolyabban gondolod az együtléteteket.
2019. márc. 15. 19:13
18/20 anonim válasza:
Giulia tulaj vagyok. Másfél év alatt 144 ezer km van benne. Eddig semmi gond nem volt vele. Nem bántam meg az Alfa-t.
2019. márc. 31. 21:25
19/20 anonim válasza:
Nem egy kategória a két autó!!A mazda inkább egy kényelmes családi autó, az Alfa pedig egy sportos vérpezsdítő gépezet(természetesen nem a dízelekre gondolok), valami kibxszott durva úttartással!
Hogy a mazda megbízhatóbb az vitathatatlan,de azt amit egy alfában átélsz egy mazda se fogja nyújtani!!!
Én biztos hogy alfát vennék, nem jön be a mazda semilyensége!
2019. máj. 9. 09:20
20/20 Brandon41 válasza:
Giulia, de a mazdák is szépek (de nem annyira mint a Giulia).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!