Te a szívedre vagy mások tanácsára hallgatsz?
Figyelt kérdés
Úgy fordítottam magam ellen embereket, hogy nem hallgattam rájuk (pedig a józan észből beszéltek, amit én is beláttam) aminek végül mindig negatív következménye is lett. Sokan azt mondják úgy leszel boldog, ha a szívedre hallgatsz. Nálam ez sz ellenkezőjeként érvényesül...2018. nov. 28. 17:20
1/10 anonim válasza:
Eosősorban a szívemre.De megfontolom a tanácsokat is.
2/10 anonim válasza:
Szakértők tanácsaira hallgatok csak. Jogi tanácsot csak ügyvédtől stb. Egyébként meg józanul végiggondolok minden problémát és az eszemre hallgatok. Az érzések és megérzések ugyanis változnak, nem lehet rájuk alapozni semmit.
3/10 anonim válasza:
Csak magamra. Nagyon erősen csak magamra.
1-2 nagyon értelmes, nagyon jó gondolkodású barátaim meglátásait figyelembe veszem, de már megtanultam hogy csak magamra szabad hallgatni, különben minden tönkremegy ha másra hallgatok.
4/10 anonim válasza:
Kötelező választani? Mert ha nem akkor egyszerre használnám a kettőt.
5/10 anonim válasza:
A szívemre hallgatok elsősorban.Boldog attól leszek.Mások tanácsait meghallgatom,ha olyan személy akinek számìt is a véleménye a szememben akkor át is gondolom,de elsősorban az számìt én mit érzek.
6/10 anonim válasza:
Nos, attól függ milyen tanácsot add az illető. Mások véleménye is számít, ha az építő jellegű.
7/10 anonim válasza:
más tanácsain elgondolkodom, de a végső döntést én hozom meg a saját tapasztalataim és gondolataim alapján
8/10 he84 válasza:
Éb elsősorban a szívemre hallgatok, de néha tanácsokra is. Ám az nagyban függ az adott tanácstól, hogy miért kaptam és hogy kitől.
9/10 anonim válasza:
A szívemre meg másokra is hallgatok, és sajna kevésszer az eszemre vagy a megérzéseimre.
10/10 anonim válasza:
A szív nagyon durván becsap sokszor, nem megbízható. A józan ész sokkal kevesebbszer hagy cserben, szerintem egyértelműen megbízhatóbb.
Mások tanácsára pedig bárcsak hallgattam volna bizonyos dolgokban...egészen más ember lehetnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!