Hogy tudnám turbosítani a 2litres Fordomat?
Turbó legtomegmero motor vezérles leomló a szívó rendszer és intercooler és a turbó olajzasat kell megoldani. Ezzel tuti lehet 30 lovat nyerni.
Afelett már a motort is át kell alakítani
Na mi az?Hajnal haromkor a kocsmában az asztaltársaságnál felmerült a turbótéma?Tekintve hogy kérdésed minden féle műszaki tudást es tapasztalatot jól láthatóan nélkülöz,én azt mondom ragaszd tele monster matricákkal,hiszen azoknak köztudottan plusz 5lovat ad.....darabja!!!
A másik lehetőség,hogy elolvasod az oldalon kb egymillioszor megválaszolt hogyan turbósítsak kérdéseket....tekintve,hogy minden héten van vagy 4-5ilyen tunerjóska aki beturbózná az auto motorjat!
Vagy harmadik legegyszerűbb es egyben legolcsobb megoldas,hogy eladod a mostanit es veszel egy alapbol turbósat!
Cimbora te ugy el vagy tévedve mint ide Dubai!
"ECUt átprogramozni biztos hogy kell, "
Azt nem atprogramozni kell hanem kell egy új komplett írható elektronika (vems) meg annak az összes sallangja első körön.......és azt kell majd felprogramozni,nem pedig a gyárit átírni!
"belenyúlni a motorba inkább minimális szinten, cserélnék bütyit, főtengelyt, hengereket, csapágyakat, rúdakat ! "
Aha....szóval a blokkba nem akarsz belenyúlni csak minimális szinten de már főtengely cserét emlegetsz.......az ilyen szakszavaktól tekintsünk is el hogy "henger" meg "bütyi" ,illetve "rudak"
Egy szó mint száz,lövésed sincs semmiről....gondolom az éjszakai műszakban a portán ülve túl sok volt a nídfószpíd!
Ha van felesleges nagyon sok milliod egy tuning műhely ugyan megcsinálja neked,de valahogy az irásképedből meg a egyaltalan az egesz hozzászólásodból/reakciódból nehezen tudom elhinni,hogy neked erre komolyan telne!
"**cire van fogalmam, keretem és valamennyi tudásom ! "
Igen.ennél a kérdésnél jól láthatóan elő is jött mindegyik........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!