Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford Mondeo 2003 GHIA?

Ford Mondeo 2003 GHIA?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy dizeles kocsit.

A keretem 650k.

ezt a kocsit tolem nem messze aruljak.

Kivulrol a kepek alapjan perfekt, ãllítólag 250ezret futott :D

Azok velemenyerr lennek kivancsi elso sorban, akik mar hasznaltak ilyen modellt.

Mennyire draga fenntartani?

Naponta 2x 40 km-t járna.

131 lovas 2.0 tddi motor

2019. márc. 1. 18:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Én kihagynám.
2019. márc. 1. 20:00
 2/9 A kérdező kommentje:
kicsit bovebben?
2019. márc. 1. 20:09
 3/9 anonim ***** válasza:

nenene.

gondolj bele, egy ekkora dízelautó éves szinten mennyit is ment? 15 ezret ? Kizárt. Ráadásul ezek nem igazán megbízható, tartós motorok (TDCI lesz az, ugye? )

2019. márc. 1. 20:18
 4/9 A kérdező kommentje:

tddi azt hiszem. 130 lovas.

arra rajottem hogy visszatekerték, de ettol fuggetlenul lehetne egy jo kocsi nem?

2019. márc. 1. 20:21
 5/9 anonim ***** válasza:
az nem baj ha sokat ment, sőt. egy ilyen dízelnek sokkal szarabb ha rövid távokon volt használva, és ténylegesen kevés km van benne.
2019. márc. 1. 20:57
 6/9 anonim ***** válasza:

Rövid távon is bele lehet tenni ennyi km-t napi használatban. [link]

Itt a vélemény és a hibái.

2019. márc. 1. 21:29
 7/9 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt meg érdemes megfogadni,ha vétel után szervószíjat is kell cserélni.Nézd át hogy minden működjön,mert ezért is veszünk egy extrákkal felszerelt autót.Ha valami nem működik az lehet,hogy sokba fáj majd később.Lehet,hogy akkor ez miatt már alkuvak sem érdemes megvenni,mert a leves és a hús jöhet.

2019. márc. 1. 21:44
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyenem, igaz 2.2 tdci, semmi bajom nem volt vele pedig 350e kmrel vettem és 50 et beletettem én is. Kényelmes, erős, keveset evett. Ár/értékben biztos az egyik legjobb választás.
2019. márc. 1. 23:57
 9/9 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat mindenkinek. :)
2019. márc. 2. 05:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!