Ford mondeo dízelekkel mi a baj? 2003-ast találtam 350-ért.
Nem tudom, nem ismerem közelebbről ezt a típust. De pár éve pont a szomszédom is ilyet vett. Nem vagyunk nagyon közeli viszonyban, nem beszélünk sokat, de egyszer mikor találkoztam vele, panaszkodott rá, hogy hetente kell szervizbe vinnie, még mindig nem jó és már egy kisebb vagyon ráköltött. Aztán bővebben többször nem került szóba a téma, de rá nem sokkal el is adta. Talán ha 3 hónapot volt nála az autó...
Ez persze csak egy eset a sok közül. Biztos vannak hibátlanul üzemelő példányok is.
Ami nem taxi volt azok is problémásak voltak. Ha nem így lenne, akkor a használt piac máshogy árazná az autókat. Jelenleg a benzines MK3 Mondeok jóval drágábbak, mint a dízelek és nem véletlenül.
Nézz meg egy olyan gyártót, aki jó dízeleket csinált és nem igazán volt értelmes benzines alternatíva (pl VW 1998-2006 között) ott a dízel lesz a drágább :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!