Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Magyarországon érdemes oszkere...

Magyarországon érdemes oszkerekes autot venni?

Figyelt kérdés

Helo sziasztok!

Auto vásárlás előtt állok és erdeklodne a tapasztalatotok, hogy érdemes e oszkerekes auto? Nem lakok hegyen semmi olyan korulmeny nem all mellette de ismerősi körbe mindenki dicseri es hogy nekik megeri a tobbletfogyasztast mert nedves uton is magyobb biztonsagot ad ..stb

Akinek oszkerekes kocsija van neki is ez a velemenye?

Köszi előre is a normális valaszokat :)

2019. márc. 1. 18:14
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Ugyanaz, ha azonos évjáratot nézünk. Haldexnek több generációja van. Lehet a szoftver is más kicsit, de az nem felépítésbeli különbség. Illetve ugye ott nem a hátsókat kapcsolja, hanem az elsőket. Ennyi a különbség. Mi az hogy a világ legjobb összkerékhajtásai? Ki szerint? Van ilyen listád vagy mi?

U.i chironban is haldex van, azt lefelejtettem.

2019. márc. 1. 20:36
 12/26 anonim ***** válasza:
Hóban pl. vitathatatlan az előnye, igaz jó gumikkal egy elsőkerekes sem ügyetlen, de ha nem jársz aszfaltozás nélküli utakon felesleges a részedre.
2019. márc. 1. 20:41
 13/26 Beviz Elek ***** válasza:
Normál használatra nem, ha tolod neki és feszegeted a határokat akkor igen.
2019. márc. 1. 20:50
 14/26 anonim ***** válasza:
nem kell nekem lista, a neten van. olvass utána. Meg nézz meg pár tesztet a youtube-on.
2019. márc. 1. 21:05
 15/26 anonim ***** válasza:
Ja értem, tehát te egyáltalán nem értesz hozzá, de én nézzek utána, ez aranyos. Legjobb védekezés a támadás. Elég sok leírást és videót néztem, úgyhogy inkább neked kéne utánanézni. Látszik azon hogy az aventador haldexessége is újdonság volt (bár igaz, valóban kevesen tudják). De akkor nem tom mire fel a nagy arc?
2019. márc. 1. 21:08
 16/26 anonim ***** válasza:

"Ha rendes gumikat használnál, nem pörögnének ki azok a kerekek, ha normálisan indulsz."

Ez a normálisan indulás abból áll, hogy simogatni kell a gázpedált :)

A Haldexre: egyáltalán nem szar rendszer, annyi a különbség a Torsenhez, és az új koronakerekes diffikhez képest, hogy a Haldex nem állandó összkerékrendszer. De a nem állandók között a legjobb a véleményem szerint. Amúgy meg a Haldexes Audikat is quattróként említik. Lambóból meg Hurracant kell venni, mert abban az Audi R8 összkerékrendszere van :D

2019. márc. 1. 21:25
 17/26 anonim ***** válasza:
Ami meg viszkós amúgy (rosszul mondtam, nem haldexes), na arra meg még több köpködés van. Murciélago is viszkós egyébként.
2019. márc. 1. 21:40
 18/26 anonim ***** válasza:
59%

Nem hiszem, hogy ok nélkül írnék. Én megnéztem a videokat és a cikkeket is. És képzeld, ültem is összkerekes autókban és gyorsan is mentek már alattam ilyenek. Van fogalmam róluk. A csúcssportautókat meg minek hozod ide? Ültél már ilyenben, vagy láttál már közelről? Egyáltalán, ültél már összkerekes autóban?

Igen, amit utolsó írt, osztom: a nem állandók közt a HALDEX a legjobb.

2019. márc. 1. 21:41
 19/26 anonim ***** válasza:
Attól mert ültél benne és bambán néztél ki a fejedből, attól még nem értesz hozzá. Én is ültem már összkerekesben, többfélében is. Csak én utána is olvastam. Normál körülmények között amúgy nincs észrevehető különbség, ezzel egyet értek. Csúcssportautókat azért hozom ide, mert ezek az összkerék rendszerek a stabilitás miatt vannak beépítve (mert nem a terepképesség miatt, ahhoz ez bőven nem elég) és ha 300+ végsebességű autókban elég stabilitást ad, akkor valszeg a közúti autókban is.
2019. márc. 1. 21:47
 20/26 anonim ***** válasza:
Max. csak ha vagy pusztai részen-, vagy ha hegyes vidéken laksz.
2019. márc. 1. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!