Magyarországon érdemes oszkerekes autot venni?
Helo sziasztok!
Auto vásárlás előtt állok és erdeklodne a tapasztalatotok, hogy érdemes e oszkerekes auto? Nem lakok hegyen semmi olyan korulmeny nem all mellette de ismerősi körbe mindenki dicseri es hogy nekik megeri a tobbletfogyasztast mert nedves uton is magyobb biztonsagot ad ..stb
Akinek oszkerekes kocsija van neki is ez a velemenye?
Köszi előre is a normális valaszokat :)
Ugyanaz, ha azonos évjáratot nézünk. Haldexnek több generációja van. Lehet a szoftver is más kicsit, de az nem felépítésbeli különbség. Illetve ugye ott nem a hátsókat kapcsolja, hanem az elsőket. Ennyi a különbség. Mi az hogy a világ legjobb összkerékhajtásai? Ki szerint? Van ilyen listád vagy mi?
U.i chironban is haldex van, azt lefelejtettem.
"Ha rendes gumikat használnál, nem pörögnének ki azok a kerekek, ha normálisan indulsz."
Ez a normálisan indulás abból áll, hogy simogatni kell a gázpedált :)
A Haldexre: egyáltalán nem szar rendszer, annyi a különbség a Torsenhez, és az új koronakerekes diffikhez képest, hogy a Haldex nem állandó összkerékrendszer. De a nem állandók között a legjobb a véleményem szerint. Amúgy meg a Haldexes Audikat is quattróként említik. Lambóból meg Hurracant kell venni, mert abban az Audi R8 összkerékrendszere van :D
Nem hiszem, hogy ok nélkül írnék. Én megnéztem a videokat és a cikkeket is. És képzeld, ültem is összkerekes autókban és gyorsan is mentek már alattam ilyenek. Van fogalmam róluk. A csúcssportautókat meg minek hozod ide? Ültél már ilyenben, vagy láttál már közelről? Egyáltalán, ültél már összkerekes autóban?
Igen, amit utolsó írt, osztom: a nem állandók közt a HALDEX a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!