Magyarországon érdemes oszkerekes autot venni?
Helo sziasztok!
Auto vásárlás előtt állok és erdeklodne a tapasztalatotok, hogy érdemes e oszkerekes auto? Nem lakok hegyen semmi olyan korulmeny nem all mellette de ismerősi körbe mindenki dicseri es hogy nekik megeri a tobbletfogyasztast mert nedves uton is magyobb biztonsagot ad ..stb
Akinek oszkerekes kocsija van neki is ez a velemenye?
Köszi előre is a normális valaszokat :)
Nem... ha körültekintően és elővigyázatosan vezetsz akkor ha egyéb körülmények (pl terepviszonyok) nem igénylik felesleges az összekérkhajtás.
Ez olyan mint az iphone 10. Ha csak telefonálsz, sms-t írsz, meg néha viberezel akkor elég neked az iphone 5 is.
Azt hogy neked érdemes-e azt csak te tudod.
Egyébként aki már vett ilyet , az biztos hogy dicsérni fogja . Védi a mundér becsületét.
Olyan nagy ritkán van hogy valaki azt mondja hogy , de nagy hülye vagyok amiért ilyet vettem.
Koszi a valaszokat
Utolsó válaszoló tehát akkor neked nagxon bevallt a Quattro hajtas? Mert amúgy ilyen van tervbe egy a4es b8 2.0 cr tdi vagy osszkerek vagy elso kerek hajtassal.
Nekem volt, nem kellene újra. Semmit se ad, télen hoban jobban gyorsult ellenben más nem tűnt fel. Na jó hoban parkolóban vicces volt.
De evi 100-200e ftot nem ért.
Egy jó hátsó meghajtású vicces , egy jó első kerék meghajtású takarékos és bárhol elmegy ennel több meg minek.
Ha rendes gumikat használnál, nem pörögnének ki azok a kerekek, ha normálisan indulsz. Az összkerékhajtásnak itthon semmi értelme, illetve előnye nincs. A hóban, esőben nem ad több biztonságot, ha valaki normálisan vezet. Bizonyos autóknál kell, mert akkora, hogy máshogy el sem indul szegény (XC90 pl.) Az Audi quattro hajtása szuper, amennyiben hosszmotoros, vagyis A3 feletti. Mert abban nem a béna HALDEX dolgozik.
Ez meg az én véleményem és tapasztalatom, Subaru, Volvo, Ford összkerekes autók után.
de lehet. Nyilván az Aventadorban az a Haldex van, mint a Skoda Octaviában, ugye?
A világ legjobb összkerék hajtásai közül egy Haldex sincs. Az állandó összkeréknél nincs jobb. Nekem viszont mindegy, mert nem érezném a különbséget. De szerintem ti sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!