Audi A6 C6 3. 0 TDI quattro vélemény?
Figyelt kérdés
2005 felettit szeretnek mivel ugye ez a motor 2004ben jott ki es 2005el jott egy javitott verzioju motor amiben eleg sok alaphibat kikuszoboltek, sok embernek van viszonylag ilyene es teli van mindegyik km ugyileg, de talaltam frankfurtban egy viszonylag jot, 170e kmrel2019. febr. 26. 10:52
1/4 anonim válasza:
Nem irreális, hogy 15 éves audiba évi 15 000kmt sem raktak?
Az autó jó, de ha gondlesz vele, akkor zsebbe nyúlós mulatság lesz.
2/4 anonim válasza:
Vigyázat az ilyen tip top kinézetű kevés kilométeres és ráadásul kinalat alatt sokkal olcsobban hírdetett autokkal, a legtöbb az ilyen western unionos csaló
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
Ajánlom, nekem volt egy 2007-es 3.0 TDI, 350 ezer km-el adtam el, és még újszerű volt, csak a turbót kellett rajta felújítani. Érdekes amúgy ez a 2005 előtti széria, én is hallottam hogy azokkal rengeteg gond van, ennek ellenére egy barátom 2004-es A6-ja (már C6-os) teljesen hibamentes 5 éve. Amúgy Németben a korrekt kereskedők és eladók odaadják hosszú próbakörre az autót, előtte egy szervizzel meg kéne beszéld egy szervizzel az időpontot, hogy a próbakör alatt gyorsan olvassák ki az autóból a reális kilómétert, illetve hogy nézzék át nagyjából. Amelyik nem megy bele, azt hagyd is ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!