Audi a4 b8 2. 0 cr tdi Quattro szervizkoltseg?
Sziasztok most van a tulajdonomba egy Vw Golf 5 1.9 pd tdi es szeretnem levaltani es venni egy csaladi autót fent említett lenne a kiszemelt, erdekelne annak a tapasztalata akinek ilyen van a tulajdonaba vagy a csaladjaba hogy tényleg nagyon draga a szervizelese?
Egy emberrel beszeltem akinek ilyen van o megbanta mert szinte a gatyaja ramegy.
Válaszokat előre köszönöm!
Nem rossz autó ez, a CR motorok jók. quattro szerintem baromire felesleges, sose fogod kihasználni egy családi kocsiban
De nagyon meg kell nézni mit veszel. Aki újonnan ilyet vett, az használta is, km van bennük bőven.
Ellenben, ha a fenntartás ennyire sarkalatos pont akkor inkább egy kombi Octavia-t kellene levadászni, a lerúgott cégautók között az sem lesz könnyű.
"ha ez kérdés akkor nem neked való az Audi"
Hagyjátok már ezt a szar dumát. Ez egy normális, jó kis utazóautó, nem luxusgép...
A motorja nagyon jó, az biztos, azzal nem lesz bajod. És maga a modell is jól sikerült. Én ajánlom, egy Octaviát sem olcsóbb fenntartani.
Tapasztalatokra voltam kíváncsi nem ezekre a gondolatokra hogy ha ennyire szamita fenntartas akkor felejtsem el....
De utolsó válaszoló köszönöm a normalis hozzászólást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!