Hány kilót bír el egy motor?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy barátom szeretne venni valamilyen endurot első sorban munkába járáshoz, de néha azért elmennénk csak úgy motorozni is. Na már most ő 160kg. 2t 125ccm-es motorból létezik olyan ami jól elvinné? Én kawasaki kmx 125-n gondolkodom mert úgy hallottam hogy azok elég erősek. Ti mit gondoltok?2019. febr. 20. 12:26
1/5 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy az egészsége érdekében kezdjen el fogyókúrázni.
Elviszi a 125-ös is csak lassabban fog gyorsulni értelemszerűen.
2/5 A kérdező kommentje:
Fogyózik, 180-ról indult úgyhogy halad szépen. :D Igen azt gondoltam de akkor talán el tud vele járkálni. :D Köszi a választ. :D
2019. febr. 20. 13:14
3/5 Drazicc válasza:
Nem lehetne neki szervezni egy zetort utánfutóval? A motor sírva fogja bírni, és végül öngyilkos lesz.
4/5 anonim válasza:
180? uhh az elég necces lehetett már :) Akkor hajrá neki!
Persze, hogy el fog tudni vele mászkálni, a kétütemű sokkal erőseb mint egy négyütemű.
5/5 anonim válasza:
Ha vesz egy ilyet vegyen melle 3 kuplungszettet is mert szarra fogja hasznalni egetni hogy elinduljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!