Tele kérdése:
Sikeres forgalmi vizsga után mik a teendőim?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nemsokára lesz a forgalmi vizsgám és szeretném tudni,hogy ha sikerül mire és mennyi kell várni?Tehát gondolom kapok egy papirt hogy sikerült a vizsga aznap mehetek okmányirodába,vagy még nem? Az okmányirodában kérhetem azt,hogy odavigyék a jogsit,én meg átveszem ott mert gondolom igy rövidebb idp a postázás miatt.
2019. febr. 20. 11:48
1/7 anonim válasza:
A teendőkről az autósiskola tud tájékoztatást adni. A jogsit át tudod venni a kormányablakban.
2/7 anonim válasza:
A vizsga után 3 munkanappal mehetsz csak az okmányirodába(oda természetesen vigyél minden igazolványt). Onnantól számítva 8munkanapon belül meglesz a jogsid. (Nekem 3munkanap alatt kiküldték 3hete)
3/7 anonim válasza:
Ja azt elfelejtettem, hogy ha az okmányirodába kéred elméletileg 1 nappal hamarabb odaér mintha postán kérnéd.
4/7 anonim válasza:
Sikeres forgalmi vizsga után feltétlen írd ki ide, hogy mikor mehetek az okmányirodába, majd ezután azt is feltétlen kérdezd meg, hogy mikor jön meg a jogsid.
5/7 anonim válasza:
Okmányirodában, vagy postán is át lehet venni!
De ezt természetesen közli majd veled az oktatód a sikeres vizsga után!!!
Sok sikert :)
6/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem sikerült,a vége felé volt egy utca,ahol kb 20méterenként volt 5 jobbkezes utca,és én a 4.nél kb 20al gurultam,nem láttam be az utca végére amikor a kereszteződésbe bementem akkor láttam,hogy bekanyarodott egy autó,a vizsgabiztos meg már azt látta,hogy benntvan,igy nem adtam neki elsőbbséget.Gondoltam rá,hogy hirtelen fékezzek-e,vagy guruljak tovább,hiszen még eléggé messze volt és nem is jött gyorsan mert kanyarodott.Na szóval továbbmentem,hát kár volt.Majd legközelebb sikerül,ez szerencsétlen helyzet volt.Nem hiszem,hogy sokan vártak volna ott 15-20mp-et mire odaér.Na de a szabály,az szabály.
2019. febr. 21. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!