Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy zajlik a forgalmi vizsga?

Hogy zajlik a forgalmi vizsga?

Figyelt kérdés

Az igaz, hogy egyetlen apró hiba , pl.egy lefulladás vagy egy elmaradt index ésxazonnal megbuktam? Mikor mondják azt, hogy Cseréljünk helyet? Vizsga közben egyetlen apró hiba és ezt mondják vagy megvárják, amíg levezetem az útvonalat és a vizsga végén buktatnak majd.meg?

Szetintetek az nagy szégyen ha 10 vagy 15.alkalommal lesz meg a vizsga? Nagyon sok a hibám, 35 óránál tartok, de tele vagyok hibával. Nálam csak egy kérdés van, hogy 2 perc után fogok megbukni vagy 15...

Az oktatóm is mindig piszkál, hogy nulla vagyok, egy béna született lúzer. Abbahagynám, de már 250 ezrem benne áll...

2019. febr. 13. 20:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy index kimaradás után szólnak majd a következőnél buktatnak ha így állsz hozzá semmi esélyed, azonnal helyet cserélsz ha megbuktatnak, válts oktatót ha ennyire rossz
2019. febr. 13. 20:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nagy tévedés. A vizsgán NEM szólnak ha kimaradt az index, egyszerűen jegyzeteli mint hibát és a végén összesít.

Az azonnali helycsere akkor van, ha oktatói beavatkozásra kerül sor. (veszélyhelyzet) .

Ha ennyire nem megy tényleg akkor válts oktatót vagy iskolát.

2019. febr. 13. 21:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha lefulladsz egyszer mondjuk induláskor vagy valahol útközben piros utan az nem bukta. Ha egy index kimarad az se. Nem szólnak, hanem jegyzetel a biztos. Amúgy 1-2 apróbb hiba nem bukó.
2019. febr. 14. 04:52
 4/5 _Jessy_ ***** válasza:
"Ha egy index kimarad az se" - Irányjelzés elmulasztása az közlekedési szabálysértés. Az értékelő lapon (8. SIKERTELENSÉGET OKOZÓ HIBÁK) első alpontként szerepel az instant bukás okai között . De külön is szerepel hatodik pontként, csak hogy biztos legyen :D [link]
2019. febr. 25. 10:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Index miatt egyből buksz (ilyenkor félreállítanak, igen). Lefulladás miatt nem. Az előző linkelt neki egy vizsgalapot, tanulmányozd át.
2019. febr. 27. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!