Hogy zajlik a forgalmi vizsga?
Az igaz, hogy egyetlen apró hiba , pl.egy lefulladás vagy egy elmaradt index ésxazonnal megbuktam? Mikor mondják azt, hogy Cseréljünk helyet? Vizsga közben egyetlen apró hiba és ezt mondják vagy megvárják, amíg levezetem az útvonalat és a vizsga végén buktatnak majd.meg?
Szetintetek az nagy szégyen ha 10 vagy 15.alkalommal lesz meg a vizsga? Nagyon sok a hibám, 35 óránál tartok, de tele vagyok hibával. Nálam csak egy kérdés van, hogy 2 perc után fogok megbukni vagy 15...
Az oktatóm is mindig piszkál, hogy nulla vagyok, egy béna született lúzer. Abbahagynám, de már 250 ezrem benne áll...
Nagy tévedés. A vizsgán NEM szólnak ha kimaradt az index, egyszerűen jegyzeteli mint hibát és a végén összesít.
Az azonnali helycsere akkor van, ha oktatói beavatkozásra kerül sor. (veszélyhelyzet) .
Ha ennyire nem megy tényleg akkor válts oktatót vagy iskolát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!