Robirobi26 kérdése:
Audi A3 2006 1.9 TDI vélemények, menyivel drágább az alkatrész mind pl a volkswagenok-hoz?
2019. febr. 19. 17:18
1/5 anonim válasza:
Igaz, hogy én csak a 2.0 TDI-s változatot próbáltam, de alapjában jó kis kocsik.
Drágább az alkatrész hozzá, de elérhetők olcsóbb darabok is hozzá.
Attól függ, mondjuk egy szerelő nyilván olcsóbb lesz mintha az Audi márkaszervízbe vinnéd!
Micsodára vagy pontosan kiváncsi, milyen alkatrészre?
2/5 A kérdező kommentje:
Ugy általánoságba véve az alkatrészeket most egy golf 4-em van.
2019. febr. 19. 17:29
3/5 anonim válasza:
Alapjában véve nem drágábbak az alkatrészek, egyen VW alkatrészek, csak pl. lengőkarokból általában 2x-3x annyi van egy Audiban, mint egy VW-ben.
4/5 anonim válasza:
"csak pl. lengőkarokból általában 2x-3x annyi van egy Audiban, mint egy VW-ben." Ez hogyan jött ki? Azonos padlólemezt nézve pontosan ugyan annyi lengőkar van bennük.
5/5 anonim válasza:
Általában Audi alatt komolyabb futómű szokott lenni, mint VW alatt, bár ezt autószerelő mondta, nem tudom mikori Audi-VW-s tapasztalataira épített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!