Szentendrén lefizethető vizsgabiztos?
Sziasztok!
Azzal kapcsolatban érdeklődnék, hogy Szentendrén esetleg valaki ismer-e egy lefizethető vizsgabiztost, vagy olyan iskolát, ahol ezt megengedik? Másodszori forgalmi vizsgám is sikertelen lett, viszont ténylegesen nem az én hibámból. Az oktatóm "a nagy tisztesség jegyében" elvet tartja és kijelentette, hogy ő nem enged senkit lefizetni. Namost ez érzödik is....
Sajnos, ha nem fizetek, akkor még a 0-ról sem indulhatok tapasztalat szerint. Oktatómmal össze vissza beszélnek, hogy erre, vagy arra egy keresztezödésben, nem huzok vizsgautvonalat sem, hanem tök random az egész.... Teljesen igazságtalanul bírál el a vizsgabiztos. Olyan dolog miatt buktat meg, ami amúgy csak hibapontnak számítana. Ezt onnan tudom, hogy amit elmondott összevetettem a vizsgalappal. Természetesen azt soha nem kaptam meg, hogy mik voltak a hibáim... Oktatóm se alapos. Nem tanított meg csomó mindent PL: kézifékes elindulást stb.. Ezeket is párom tanította meg. Mai napon volt a 2-ik vizsgám és vizsgautvonal huzása nélkül, egy teljesen ismertlen utvonalra mentünk... Ha ismertek ilyet kérlekszépen osszátok meg velem. Nem arról van szó, hogy megvenni akarom, hanem egy 0-ról való indulásos értékelést... Nem olyat, ahol már egyből azon van a hangsúly már, amikor beült a vizsgabiztos, na ez nem fizetett. Bármit csinál így is, úgy is megbukott!
Azért nem így megy már, mint ezelőtt 5 évvel.
A hiba az hiba. Amiert hibapont jár oké. De pl ha lefulladsz a kereszteződésben az más mint tolatas kozben. Nem gondolood?
Oka volt ra hogy meghuztak. Kezifekes elibdulast nem szokták gyakoroltatni.
Nemem egy dolgot mondott a biztos 2017. Év novemevereben mikor vizsgáztam.atenged,ha biztonsagosan vezetek. Tolatás nehezen ment. Mondta is hogy ott inogott a léc. De azt mondta utána balesetmentes kilométereket, mert szépen vezetek.
..és most azt várod, hogy valaki felsorol néhány nevet, akit megvehetsz? ugye viccelsz?
arra ugye nem gondoltál, hogy az IP címed alapján a te neved, címed is megvan?
Az a baj hogy a 8.-nak igaza van.
Sajnos nem tudsz vezetni és ezt hiába fogod a viszgáztatóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!