Titeket mennyire zavarna, ha távolabbra vezettek, az utasotok folyton meg akar állni enni, inni, wcre, közben magyaráz a vezetésről?
Barátommal menni valahova nagyon rossz. 1 órás utat nrm bír ki, hogy ne álljunk meg valamiért. Ha nagyobb távra megyünk, akkor óránként szinte meg akar állni valami ürüggyel. De nem pár percre, hanem több. Nem hoz kaját, de igazából sört akar inni, cigizni, aztán folyton WC miatt kell megállni. 3 órás út is kitolódik 4-5 órára miatta.
Lesz egy hosszú utam majd, 4 és fél óra. Direkt nrm szólok neki, mert aznap jövök is vissza és nem szeretném elhúzni az időt azzal, hogy mindig meg kell állni. Folyton okoskodik, mit hogyan, merre. Nincs jogosítványa. Inkább megyek egyedül a saját tempóban, mert ő idegesít. Hazafelé úton már elegem van sokszor nagyon belőle. Tegnap is odafelé ivott aztán hazafelé a WC miatt kellett 2 benzinkutat keresni és ott is ivott természetesen és cigi mellé. Nem bírja ki. Engem nagyon zavar.
Nálam nincs indokolatlan hugyozás, meg ilyesmi. Adott, az útitervben szereplő helyeken állunk meg, max. 10 percre. A két rövid kürtszó az indulást jelenti. Aki nincs a kocsin, az ott marad.
Igen, volt rá példa, hogy egy-két felhasználó vagy Borsod bugyraiból, esetleg az Őrség epicentrumából gyalog, vagy tömegközlekedéssel folytatta útját. Azóta ebből tanultak, és feszes vigyázzban várnak a kocsi mellett. :)
Indokolatlan hugyozas 😃 ez jó.
Ennek a sör miatt kell folyton hugyoznia. Ha megallunk, akkor már cigi és nyílik a következő sör.
Nem a cigi lenne a gond, hanem a sör. Sor mellé úgy folyton cigizni kell, aztán pisálni tőle.
Ő amúgy a barátom vagy nem is tudom. Külön költöztem tőle, pont az alkohol miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!