Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Dodge Viper jól tuningolhato...

Dodge Viper jól tuningolhato autó?

Figyelt kérdés

Dodge viper kedvenc sportautóm! szerelnék bele profi NOS nitrot,turbot,neon csöveket, csomagtartójába profi hangszorokat, uj fékek, állati felniket,,

Szerintetek még mit kellene bele raknom! ??

Nagyon ütös lenne nem fiuk lányok ??

2010. júl. 1. 15:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
mit akarsz azon alakítani? az komoly pénzösszegekbe kerül és még a gatyód is rámegy a tankolásra :D ... akkor már inkább egy tuningolt lada az sem eszik annyit mind a viper ...
2010. júl. 1. 18:12
 12/14 A kérdező kommentje:
lol,,figyuzzatok én ezt csak tökre poénból tettem fel.! jor röhögtem rajta lol,,XD amugy meg csak a prostreet-el jáccottam amugy meg nem szoktak NFS-ezni XDXDLOl
2010. júl. 1. 22:42
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
figyuz, tökre poénból egy ratyi kis csíra vagy, aki nem tud mit kezdeni magával.
2010. júl. 8. 23:09
 14/14 anonim válasza:

Előzővel egyet értek :D

Egyébként te is valami szar 10 éves lehetsz aki nem bír mit kezdeni magával mint már írták...

2011. júl. 22. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!