Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autómárka ami olcsón...

Melyik autómárka ami olcsón fenntartható stb?

Figyelt kérdés

Szóval, autót szeretnék vásárolni a jövőben, a design nem különösebben fontos, nyilván ami számít:

- alacsony fenntartási költség

- alacsony ár

- megbízható

- alkatrész amennyiben a jövőben szükséges, olcsón legyen hozzá

Ismerőst kérdeztem, ő az alábbiakat mondta:

- Suzuki

- Opel

- VolsWagen

kérdés, mennyire értetek ezzel egyet, vagy mit sorolnátok még ide?

pl. mi a véleményetek a DACIA, stb . autókról?

2019. febr. 13. 10:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
68%

Amit te keresel az valóban a Suzuki és az Opel. A Volkswagenhez szerintem már valamivel drágább az alkatrész.

A Dacia a megbízhatótól oly távol áll, mint Mekka Jeruzsálemtől.

2019. febr. 13. 10:54
 2/14 D. Brasco ***** válasza:
Ha semmi nem szamit csak hogy fillérekért autóz,de megbizhato legyen a gép akkor venni kell egy swiftet azt jónapot!
2019. febr. 13. 11:07
 3/14 A kérdező kommentje:

# 2

swift -em volt ezelőtt csak hát egy motorhiba közbeszólt, javítani nem éri meg, a wagonR+ volt a másik amit néztem, de az meg nevetséges mert kereskedésekben miközben 2 éve 350 volt egy ilyen, mostmár 500nál kezdődik, ahhoz képest hogy fiatalabb nem lett

2019. febr. 13. 11:20
 4/14 anonim ***** válasza:

De mennyiért és mekkora kell?

Mert oké, hogy mindenhol beböfögik a Swift I-et, a minimalizmus szent grálját, de ha egy kicsit többre vágysz, akkor Opel. VW valamivel drágább fenntartású, de az autó annyival többet is ad.

2019. febr. 13. 11:21
 5/14 A kérdező kommentje:

mondom, eddig volt egy Swift -em meg egy VW polo -m

ezek elég minimalisták és célnak megfeleltek,

nem is nagyon vágyom többre csak hogy 4-5 személyt elbírjon

és azt a havi 1.000KM -t úgy utazhassam le vele hogy sem egy vagyont ne kelljen fizetnem sem pedig azon ne kelljen aggódnom hogy valahol a semmi közepén az út szélén maradok.

motorja a swift-nek 1.0 volt, a VW -nek 1.2, ezekkel nyugodtan elmászkáltam autópályán is városban is, sokat sem ettek.

őszintén, a swift -re már kissé ráuntam, azért annál kicsit többre vágyom, mondjuk a VW is csak annyival adott többet hogy klíma volt benne , központi zár meg elektromos ablak, de ez már tényleg plafon.

2019. febr. 13. 11:29
 6/14 anonim ***** válasza:
Amit még javasolnék akkor az egy régi Nissan Almera, a világból kivisz.
2019. febr. 13. 11:32
 7/14 A kérdező kommentje:
rosszul tudom, vagy a Nissan azért alkatrészben elég költséges?
2019. febr. 13. 11:41
 8/14 anonim ***** válasza:
#1-es, akkor mondom a Daciánknak, hogy legyen szíves megbízhatatlan lenni. 6 év és 200.000 kilométer után egyszer sem hagyott az út szélén, bajuszkapcsolót kellett cserélni, kiment egy biztosíték, valamint a turbócsövet dörzsölte ki egy csavar.
2019. febr. 13. 12:14
 9/14 anonim ***** válasza:
4-5személy, 4 még oké, de középen, fáj ha hárman ülnek és az egy kis autó. Én ha hiszitek ha nem Multiplát vennék , de Alhambra lett, 5 embernek kényelmes és nem annyira drágább mint a Swift fönntartása. De ha 4 személy és néha-néha kell az 5. akklr elég egy Ford Mondeo.
2019. febr. 13. 12:37
 10/14 anonim ***** válasza:

Nekünk Mitsubishi Spacestar van kb 5 éve, eddig csak kötelezőket kellett szervizelni rajta, valamint megbízhatóságban is nagyon jó, eddig egy fesszabályozó mondott csődöt, de az is Bosch volt :D

Apukámnak van egy Dacia Dusterje, újonnan vették, nem volt vele probléma eddig.

2019. febr. 13. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!