BMW E46 első autónak?
Figyelt kérdés
E46-osokat nézegettem,műszakilag milyenek? Nem egy leharcolt mezei drift autót akarok.2019. febr. 13. 07:37
1/9 anonim válasza:
Volt rengeteg ilyen kérdés.
Röviden és tömören, amennyiért vállalható állapotút adnak, annyit én már nem adnék egy ilyen öreg és viszonylag drága fenntartású autóért.
2/9 anonim válasza:
Ilyen kérdés havonta van.
Ne legyen rozsdás, legyen hathengeres benzines, faceliftes, jol extrázott.
Futómü kényes és drága pont.
3/9 anonim válasza:
Csak első autónak jó.
Másodszorra már nem fogod megvenni.
4/9 anonim válasza:
Nekem E34 volt az első autóm.525I 24v.Abba a kasztniba néha kevésnek éreztem a 2.5 ccm motort de amúgy nagyon szerettem.
5/9 anonim válasza:
Masodik valaszoloval teljesen egyetertek. Nekem e36 318i-m van, az egyetlen dolog amit sajnalok hogy nem inkabb egy 6 hengerest valasztottam anno :D
6/9 anonim válasza:
Nyugi minden második tizenéves / friss jogsis srác ilyet akar, persze jó állapotú darabot, és ő ésszel akarja használni: :D
7/9 anonim válasza:
5-ös. E36 316i-m van. Imádom. De kéne a nagyobb motor. Úgy éri meg venni.
8/9 anonim válasza:
6-os. Aláírom. Én is ilyet akartam, és ilyen is lett.
Nem véletlen.
9/9 anonim válasza:
Nekem 330ci van, kb 50 autóm volt eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!