Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek első autónak jó...

Szerintetek első autónak jó lenne?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Hamarosan meg lesz a jogosítványom és szeretnék egy első nem csúcskategóriás autót magamnak.. kedvező árban találtam egy,Opel Corsa B swing 1.4 1995-ös kis járgányt . Mit gondoltok jó lenne? 23/L

2019. febr. 1. 09:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Legyen rajta 2 év műszaki. Ebben a korban már nagyon rohadnak, úgyhogy nem biztos, hogy kap újra majd műszakit.
2019. febr. 1. 09:34
 2/11 anonim ***** válasza:
Kettő darab is van/volt a családban. Jó kis kocsi. Fillérekből fenntartható, megbízható, de már elég öreg, ennek minden következményével. Nem tudom mikor volt a váltás, de mindenképp légzsákos kormányost vedd.
2019. febr. 1. 09:35
 3/11 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen jo lehet. Nekem is 22 eves autom van es semmi rozsda nincs rajta.

At kell nezni rendesen nem az elsot megvenni es akkor nem lesz akkora dzoporoller az auto vasarlas:)

2019. febr. 1. 09:45
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha van benne szervó akkor nagyon jó kis autó, főleg városban előny a nagyon picike mérete...

Faternak van, néha vezetem és olyan helyekre be lehet vele parkolni, hogy csak na! :D

Motorikusan megbízható, a fogyasztás tűrhető ha nem tapossa neki az ember, a kasztnira kell figyelni nagyon mert elég gyengusz!

2019. febr. 1. 09:50
 5/11 A kérdező kommentje:
Igazából távoli rokonok árulják, tehát ha olyan baja van bízom benne, hogy elárulják majd.. egyenlőre amúgy többet nem tudok róla, szervó, légzsák stb amit írtatok, de jó tippek szóval mindenképpen rákérdeztek majd :-) nagyon köszönöm a segítségeteket !
2019. febr. 1. 10:51
 6/11 A kérdező kommentje:
Műszaki most októberig van rá azt hiszem.
2019. febr. 1. 10:52
 7/11 anonim ***** válasza:

Ahogy írták, az aljuk sajnos eléggé rohad, rokon ide vagy oda, vigyél valakit, aki alámászik, főleg az első nyúlványt nézze, gyakorlatilag az tartja az első futóművet.

Lehet, nem rosszindulatból nem mondják, hanem egyszerűen csak nem néztek alá az autónak.

2019. febr. 1. 11:38
 8/11 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm ! :-)
2019. febr. 1. 11:44
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia! Egy nagyon közeli rokonom vett 1999-est.

Ha egy igazi pénztemető kocsira vágysz, akkor feltétlenül vedd meg. Ő 300-ért vette, már átlépte az 1 millót az összes ráköltéssel együtt. Most a kocsija kb. annyit ér, mint a 4 alufelni és ráadásul állandóan van valami baja.

Most láttam egy "C" Corsát autószerelő műhelyben, pár napja hozták haza 100.000-ért Győrből autómentővel. Az is egy igazi fos, 150.000 km után minden az égvilágon elromlik benne.

Amit megéri megvenni (mert sok még öreg állapotban is jó) Suzuki, Toyota, Honda.

2019. febr. 2. 09:01
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem “full extras” 99es swiftem van

Automata valto, gyonyoru a karpit, hatul is ablaktorlo, elektromos ablakok, szervo, legyzsak tehat ahhoz kepest hogy 250ert vettem egy idos nenitol (es tenyleg tole vettem, nem kereskedon keresztuli meserol van szo) 1 eve hasznalom es SEMMI koltsegem nem volt a brnzinen kivul ami 5 liter vegyesben es automata valtorol beszelunk. Nyilvan nem csajozos auto meg nem horvatba jaros mert hosszu tavon kenyelmetlen az ules de remek kis varosi cirkalo, munkaba jaros auto :)

20/f

2019. febr. 2. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!