Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak újat?

Első autónak újat?

Figyelt kérdés

25 éves férfi vagyok, friss jogsival.

6 millióm van autóra.

Első autómat szeretném megvenni.

Ennyi pénzből már új telik ki.

Én Suzuki Sx4 Scross 1.4. Booster Jet-re gondoltam.

A szalonból megrendelve..

Használtat nem nagyon akarnék venni, mert nekem fontos, hogy más ne nagyon használja előttem..

Nyilván, első autó tartani kell az esetleges karcolásoktól, de mindez szerintem magabiztos, és körülményes vezetés mellett elkerülhető..

Nem bambáskodni kell az utakon, hanem figyelni..

Szerintetek meg vegyem első autónak ezt?

Kényelmes, extrákkal is kijön max.5 millióból..

És ne jöjjön nekem senki azzal, hogy 'hát házat nem veszel'?

De igen, majd.

2019. febr. 3. 10:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj. Ha teheted vedd meg! Ennyi. Karcoktól tartani lehet hasznaltnal is, max nem annyira csesz fel. Igaz valakinek a 2milla is rengeteg pėnz es csak használtra telik. Ugyanúgy fėlti...

Gondolom az ėrtekvesztės stb nem zavar (kárpótol a gari az hogy nem nell agódni ki hogyan hasznalta, hogy szervizelte)

ha neked az kell vedd meg. A suzi jó autó!

Ėn is újat vettem volna ha lenne rá keret.

2019. febr. 3. 10:31
 2/15 A kérdező kommentje:

Én is így gondolom.

Ez a pénz az enyém, én dolgoztam meg érte.

2019. febr. 3. 11:01
 3/15 anonim ***** válasza:
:) Biztosan lesznek akik majd azt mondjak hogy hülyesėg... De ha megteheted ės ezt akarod akkor nem az. Azt nėzd neked mi a jó. Mint írtam ha tehettem volna ėn is új autót vettem volna... Nekem 2 milla volt a keret. Hitelt nem akartam, Ladát megy Daciat se. Maradt a használt. De talan a következő autóm egy szalonból lesz nekem is.
2019. febr. 3. 11:09
 4/15 anonim ***** válasza:

A legjobb autó az új, ez tény, ha neked az igényeid megállnak egy Sx4 szintjén és futja rá. Ráadásul neked fontos, hogy új legyen, akkor már meg is válaszoltad a kérdést. Vegyél.

Nekem ilyesmi autók nem kellenek. Olyan kocsim van, ami újonnan 10-12 millió között mozgott, megvettem használtam 3,3-ért, mert ilyenre volt igényem. Valamit, valamiért.

2019. febr. 3. 11:26
 5/15 A kérdező kommentje:

Oké , de neked az az igényed, hogy jó a használt is.

De nekem meg nem jó.

2019. febr. 3. 11:45
 6/15 anonim ***** válasza:

Félrelértettél,

nekem nem "jó a használt is", hanem olyan autóra van igényem, ami nem 6 millió, hanem a duplája. Valamit valamiért.

2019. febr. 3. 12:01
 7/15 A kérdező kommentje:

Igen, de te azt nem újonnan veszed meg, hanem használtan.

Ezek szerint neked jó az is.

Mert te írtad, hogy te azt használtan 3,3 milláért veszed..

Akkor most..?

2019. febr. 3. 12:06
 8/15 Tlaszlo85 ***** válasza:
65%
Tipikus suzukis :)))))
2019. febr. 3. 12:19
 9/15 A kérdező kommentje:
Ezzel mi a gond?
2019. febr. 3. 12:23
 10/15 anonim ***** válasza:

Oké, neked meg jó "csak" egy Suzuki is, na bumm. de mint írtam, vegyed, ha te egy anonim oldal válaszolónak véleménye alapján akarsz autót venni, akkor nem 25 éves férfi vagy, hanem kisiskolás fiúcska.

Az autó egy nagy értékű beruházás, olyannak kell lennie amilyen a te igényeidnek megfelel. Ha neked az egy új Suzuki, akkor az. Ennyi erővel ha valaki azt mondaná, ne házat vegyél, hanem lakást, akkor mi lenne?

2019. febr. 3. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!