Teljesen behúzott kézifékkel mentem kb 10 métert, mi baja lehet tőle az autónak?
Parkoltam, elakartam indulni, aztán nem vettem észre, hogy behúzva hagytam a kéziféket. Mentem vele kb 10 15 métert, kiengedtem, mert észrevettem.
Most égett szagot érzek a kocsiban, meg ha mellette állok, de amúgy megy szépen, a kézifék fog, a fék fog. Egy nagyon kicsit szaggatott menet közben, de azt amúgy is csinálja néha napján.
Miért,amikor fékezel ugyanez történik.
Van égettszag? Nincs.
Semmi baja nem lesz ettől. Persze ha tudtál vele menni az azt jelenti hogy nagyon gyengén fog.
Nekem ha bevan húzva nem indul el, csak csúszik a kerék.
Én azt nem értem, hogy tudtál vele elindulni. Hagyományos kézifékes autómnál inkább lefulladt a motor, minthogy elindult volna behúzott fékkel. Pedig elég nyomatékos motor volt benne. Nem tudtam nem észrevenni, ha esetleg véletlenül behúzva maradt volna.
A mostaninál elektromos a kézifék. Ha behúzva próbálok elindulni, automatikusan old.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!