Aki új 0 km-es autót vett forgalmazotól, az miért döntött teljesen új autó mellett?
Az a típus amit tavaly vettem akkor 3 éve volt gyártásban. Hasznaltauto.hu-n volt belőle pár tíz darab. Azok is általában alap motorral, alap vagy legfeljebb közepes felszereltséggel. Amik kicsit jobban felszereltek voltak, azokkal mind volt valami gikszer. Pl bugyirózsaszín, vagy undorító kárpit, eszement összeállítás, vagy valami hasonló...
Így egyedileg olyan autót állítottam össze, ami nekem megfelel. Nem kellett kompromisszumot kötni semmiben. Ugyan az a szín, ugyan az az ülés, ugyan az a motor, ugyan az a felszereltség, amit szerettem volna. (Ilyen összeállításból szerintem nem sok futkos az utakon. És ezek közül még kevesebb az eladó.)
Ha ennyi pénzt kifizetek egy autóért, akkor nem fogok kompromisszumot kötni, mert valamennyit lehetne faragni az árból. Ismerem magam, később sokkal jobban megbánnám a spórolást. És akkor már késő bánat...
A másik, hogy látom, hogy a legtöbb ember hogy bánik az autójával. (Tisztelet a kivételnek.) Még egy vadi újjal is. Ennyi pénzt nem szívesen kockáztatok egy lutri miatt, hogy aztán később derüljenek ki a turpisságok. Nekem az a 15-20% felár egy 1-2 éves autóhoz viszonyítva, megéri a nyugalmat. Én járatom be, én viszem köztes olajcserére. Azt és akkor cseréltetek rajta amit akarok olyanra amilyenre akarom. Nem más levetett cuccáért adok sok milliót, ami olyan amilyen.
Így szóba se került használt autó.
Helyettesítsd be a kérdésedbe az "autó" szó helyett a következőket.
-- alsónadrág
-- cipő
-- ház
-- lakás
-- wc-papír
Melyikből jobb a használt mint az új?
Autóból jobb a használt?
Válasz:
5 éve vettem utoljára újat.
Eddig semmi gondom nem volt vele.
Ha lesz, jön a következő. A szopóroller boldog új gazdájához kerül.
1. tulajdonostól márkaszervizben vezetett szervizkönyvvel. Minden számlájával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!