sziasztok... sajnos elromlott már egy pár napja a lámpája a kocsimnak ,idős kocsi. tavasszal veszünk újat. de nem ez a lényeg. hanem az, hogy éjjel 11-kor amikor végzek a munkával, le kell menjünk apámékhoz Ceglédre. A munkahelyem Üllőn van.
vajon elkapnának a zsaruk? ha igen, mennyi a bírság? a 4-esen nem vezettem még éjjel.
Öreg autónál egy izzót kb 3 perc kicserélni, és kétszerezd meg ezzel a kocsi értékét.
2019. febr. 11. 15:09
12/19 anonim válasza:
Oké, gyengébbek kedvéért kamu a kérdés, amire hasonlóan kamu választ adtam. Még mielőtt beül valaki a kocsijába fejlámpával...
2019. febr. 11. 15:10
13/19 A kérdező kommentje:
jó. tehát egyesek azt mondják merjem mások meg hogy ne.
Azért nem megyek busszal, vagy vonattal, mivel apám születésnapjára viszek neki valamit amit nem lenne könnyű elcipelni. Taxi meg félelmetes szemtelen áron van.
2019. febr. 11. 15:27
14/19 anonim válasza:
Azért olcsóbb, mint a temetés.
2019. febr. 11. 15:31
15/19 anonim válasza:
Nem lehet olyan nagy baja, irány egy bevásárlóközpont, veszel 2db halogént. Beteszed az autó fényszórójába majd pedig húzol az akkuról 2 szál vezetéket. Ennyit legalább tegyél meg bármilyen anyagi körülmény esetén is.
2019. febr. 11. 16:07
16/19 anonim válasza:
Írd már meg légyszi, hogy mikor mész, és pontosan merre mész, szólok a haveroknak, hogy ne menjenek arra. :D
2019. febr. 11. 16:11
17/19 A kérdező kommentje:
nem anyagiakról van első sorban szó. hanem a munkahelyen vagyok , és ma nem tudok lemenni szerelőhöz. Én nem tudok lámpát cserélni. apámnak meglepetés lenne.
és nem mondom meg ,hogy hánykor indulok pontosan. amúgy nem hiszem hogy baj lenne, amúgy a kocsi egy mitsubishi l200, 1996-os évjáratu
2019. febr. 11. 16:18
18/19 anonim válasza:
Lakot területen kívül fényes napsütésben is kötelező az első lámpa és nem azért hogy te lássál, hanem azért hogy mások lássanak téged, főleg ha sötét az autód, de kötelező akár tetszik akár nem. Ha menni kell mentek vonattal, busszal vagy bármi mással másnap, vagy béreltek autót pár ezer ft/nap, és olcsóbb mint egy büntetés, nem is kicsit. Másik meg az hogy pár ezer forintból meg lehet csináltatni azt a rohadt lámpát mert lehet csak kontakt hibája van. Az autószervizekbe megtudják csinálni arra hogy használható legyen pár hétig, megértem hogy nem akarsz rá költeni mert akarsz másikat stb... de vagy kifizetsz pár ezer forintot, vagy kifizetsz több száz ezer bírságot, mert ha a rendőr elkap helyszínen elveheti a forgalmidat ha ennyire közlekedésre alkalmatlan az autód és ezt nem viccből mondom.
2019. febr. 11. 18:02
19/19 A kérdező kommentje:
köszi. végül betettem a kocsit reggelre szervízbe. remélem megcsinálják. nem indulunk el, mert nem hiányzik most hétvége közeledtével egy jó kis bünti.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!