Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lámpa nélkül este? (többi lent)

Lámpa nélkül este? (többi lent)

Figyelt kérdés

sziasztok... sajnos elromlott már egy pár napja a lámpája a kocsimnak ,idős kocsi. tavasszal veszünk újat. de nem ez a lényeg. hanem az, hogy éjjel 11-kor amikor végzek a munkával, le kell menjünk apámékhoz Ceglédre. A munkahelyem Üllőn van.

vajon elkapnának a zsaruk? ha igen, mennyi a bírság? a 4-esen nem vezettem még éjjel.

2019. febr. 11. 14:35
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:

tehát a hátsók mennek. az első jobb már elromlott egy ideje, gondoltam megyek a ballal.

és pár napja látom a bal sem megy(első.) se index , se semmi.

hátul megy a helyzetjelző és index.

2019. febr. 11. 14:37
 2/19 anonim ***** válasza:
92%

Tehát városon kívül, egyetlen épkézláb fényforrásod sincs elől, éjszaka van. Nem a zsaruk fognak elkapni, hanem te mész majd neki valaminek.

Akinek ennyire nincs pénze az ne autózzon. Menj busszal/vonattal

2019. febr. 11. 14:40
 3/19 anonim ***** válasza:
77%

Ügye ez csak valami ugratás?

Hallottam olyanról valamelyik Közel-keleti országban így közlekednek, de ezt most hagyjuk.

Ne is haragudj, de megint nem értem, miért a rendőr a baj? A kérdések jelentős része arról szól, büntet-e a rendőr.

Este 11-kor nyáron is sötét van. Hogyan akarsz te közlekedni kivilágítatlan úton lámpák nélkül? Még jól megvilágítotton is veszélyes. És abban reménykedsz, hogy majd mások rád refiznek, s így nem lesz frontális ütközés?

2019. febr. 11. 14:41
 4/19 anonim ***** válasza:
20%
Felveszel egy fejlámpát, aztán hajrá! Ismered az utat, nem lesz gond. Ha esetleg rendőrt látsz, akkor viszont kapcsold le! Mire észrevesz, már el is mentél mellette. Hátul meg van lámpád, tehát nem megy majd utánad.
2019. febr. 11. 14:45
 5/19 anonim ***** válasza:
83%

És a fejlámpával elvakítja saját magát, mivelhogy a szélvédőről elég sok fog visszaverni.

És a szemben jövők nem fogják biciklistának nézni az egy szem pislákoló fejlámpát?

2019. febr. 11. 14:54
 6/19 D. Brasco ***** válasza:
74%

Minden ilyen kerdes legalja mikor egy közúti közlekedésre(még a tulaj bevallása szerint is elég régóta)alkalmatlan bontószökevény szarral az a kérdező legnagyobb problémája,hogy vajon a rendőr megbüntet-e!?

Remélem,hogy igen de úgy hogy életedben többet ne ülhess autóba.....még hátra sem!

2019. febr. 11. 14:57
 7/19 anonim ***** válasza:
#14.54 Elvakítja magát, de nem baj, mert ismeri már az utat. A lényeg, hogy őt lássák. Amúgy bicikli vagy kocsi nem mindegy? A KRESZ szerint mindkettő jármű.
2019. febr. 11. 14:57
 8/19 anonim ***** válasza:
El lehet azzal menni, úgy mint a lovaskocsival hogy egy viharlámpát akasztottak ki és jó volt az.
2019. febr. 11. 15:05
 9/19 anonim ***** válasza:
86%
Én nem a rendőrök, hanem a saját épségem miatt aggódnék. Felelőtlenség így autóba ülni. Öreg autónál egy izzót kb 3 perc kicserélni, tedd meg.
2019. febr. 11. 15:08
 10/19 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem mindegy.

Pl. gyalogolok az út szélén, mellényben, szabályosan. Ha jön szemben egy autó, én látom a fényét, az autós a mellényemet.

Jön szemben ez a b*r*m kérdező. Én látok egy fényt az út közepén. Ő nem lát engem, mert kívül esek a fénycsóváján. És még azt sem fogom tudni, mi ütött el.

2019. febr. 11. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!