Lámpa nélkül este? (többi lent)
sziasztok... sajnos elromlott már egy pár napja a lámpája a kocsimnak ,idős kocsi. tavasszal veszünk újat. de nem ez a lényeg. hanem az, hogy éjjel 11-kor amikor végzek a munkával, le kell menjünk apámékhoz Ceglédre. A munkahelyem Üllőn van.
vajon elkapnának a zsaruk? ha igen, mennyi a bírság? a 4-esen nem vezettem még éjjel.
tehát a hátsók mennek. az első jobb már elromlott egy ideje, gondoltam megyek a ballal.
és pár napja látom a bal sem megy(első.) se index , se semmi.
hátul megy a helyzetjelző és index.
Tehát városon kívül, egyetlen épkézláb fényforrásod sincs elől, éjszaka van. Nem a zsaruk fognak elkapni, hanem te mész majd neki valaminek.
Akinek ennyire nincs pénze az ne autózzon. Menj busszal/vonattal
Ügye ez csak valami ugratás?
Hallottam olyanról valamelyik Közel-keleti országban így közlekednek, de ezt most hagyjuk.
Ne is haragudj, de megint nem értem, miért a rendőr a baj? A kérdések jelentős része arról szól, büntet-e a rendőr.
Este 11-kor nyáron is sötét van. Hogyan akarsz te közlekedni kivilágítatlan úton lámpák nélkül? Még jól megvilágítotton is veszélyes. És abban reménykedsz, hogy majd mások rád refiznek, s így nem lesz frontális ütközés?
És a fejlámpával elvakítja saját magát, mivelhogy a szélvédőről elég sok fog visszaverni.
És a szemben jövők nem fogják biciklistának nézni az egy szem pislákoló fejlámpát?
Minden ilyen kerdes legalja mikor egy közúti közlekedésre(még a tulaj bevallása szerint is elég régóta)alkalmatlan bontószökevény szarral az a kérdező legnagyobb problémája,hogy vajon a rendőr megbüntet-e!?
Remélem,hogy igen de úgy hogy életedben többet ne ülhess autóba.....még hátra sem!
Egyáltalán nem mindegy.
Pl. gyalogolok az út szélén, mellényben, szabályosan. Ha jön szemben egy autó, én látom a fényét, az autós a mellényemet.
Jön szemben ez a b*r*m kérdező. Én látok egy fényt az út közepén. Ő nem lát engem, mert kívül esek a fénycsóváján. És még azt sem fogom tudni, mi ütött el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!