Megérné q7 v12 tdi manapság?
Németországból behozatott ,állítólag 140 000-et futott 2012 évjáratu bikáról lenne szó.
Ami nagyon tetszett benne az 1000nm nyomaték és a 500 LE.
Gondolom ezzel a kocsival nem gond az európai avagy északafraikai kiruccanások nyáron.
Valakinek volt e már efféle szörnyeteg az udvarában, ha igen, tapasztalatok, hibaforrások, általános fenntartási díj (úgy hallottam havonta minimum 60k üzemanyagon kívül ,átlagban).
?
Északafrikai kiruccanások...
Nagyon Menő, te vagy az? :)
Ó, ha mutatsz nekem szalonba új audi q7 v12 tdi-t , megveszem :)
ezeket a Győrben gyártott ukrán exportra gyártott, lerobbant túlárazott volkswagenhasonmásokat, ezeket a sánta félrevezető, gennytelep kinézetü, ráktanyákat vegye meg a pusztulás!
2012-ig minden rendben volt.
A motor V12-től kezdődik.
köszi, mondjuk nem szafari vagy ilyesmi. Országút, habár mi még kocsival nem voltunk ott.
Mennénk egész Elefántcsontpartig.
Ez gondolom én egy hétbe is beletelhet, mivel akarunk megállni sok városban.
A Land Cruiser is megbízható mondjuk 2011 12-s modelleknél?
Ááá, imádom a V12 TDI-t, tényleg igazi kuriózum, ez ritkább mint a W12 benzin. Egyszer láttam élőben egy V12 TDI-t (Romániában!!), a csóka beindította nekem, hát a 3.0 TDI-m mellette varrógépnek tűnt. DE. Pont a ritkasága miatt nem ajánlom ilyen nagy túrákra. A franc se ért hozzá, ha bedöglik (bedöglik, mert túl komplikált), akkor még Ingolstadtban, vagy éppen a győri gyárban is csak a fejüket vakarnák. Nem indulnék vele Afrikába. Akkor inkább a 3.0 TDI, sokkal megbízhatóbb, stabilabb motor. A Q7 V12 TDI, az olyan, hogy majd ha csilliárdos leszek, akkor veszek egy ilyet, beparkolom a garázsba, néha kikormolom az M3 vásárosnaményi szakaszán, aztán vissza a garázsba, hadd lássa az utókor, hogy a nagyapájuk milyen qrva légszennyező füstokádó monstrummal jártak (pedig nem is).
Amúgy biztos hallottál az 5.0 v10 TDI Touaregről is, az is ilyen. A Boeinget elhúzza, de 5000 km-re a franc se indulna vele, mert 5x elromlik az úton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!