Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megérné q7 v12 tdi manapság?

Megérné q7 v12 tdi manapság?

Figyelt kérdés

Németországból behozatott ,állítólag 140 000-et futott 2012 évjáratu bikáról lenne szó.

Ami nagyon tetszett benne az 1000nm nyomaték és a 500 LE.

Gondolom ezzel a kocsival nem gond az európai avagy északafraikai kiruccanások nyáron.

Valakinek volt e már efféle szörnyeteg az udvarában, ha igen, tapasztalatok, hibaforrások, általános fenntartási díj (úgy hallottam havonta minimum 60k üzemanyagon kívül ,átlagban).

?

2019. febr. 10. 10:49
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
36%

Északafrikai kiruccanások...

Nagyon Menő, te vagy az? :)

2019. febr. 10. 11:05
 2/21 anonim ***** válasza:
0%
Inkabb ujonnan eri meg venni, en is azt tettem mindig megveszemujonnan hajtom egy evet azt afom is el, úgy éri meg
2019. febr. 10. 12:04
 3/21 A kérdező kommentje:

Ó, ha mutatsz nekem szalonba új audi q7 v12 tdi-t , megveszem :)

ezeket a Győrben gyártott ukrán exportra gyártott, lerobbant túlárazott volkswagenhasonmásokat, ezeket a sánta félrevezető, gennytelep kinézetü, ráktanyákat vegye meg a pusztulás!

2012-ig minden rendben volt.

A motor V12-től kezdődik.

2019. febr. 10. 12:20
 4/21 anonim ***** válasza:
0%
Van baj a fejedben...
2019. febr. 10. 12:21
 5/21 anonim ***** válasza:
69%
Ha az tetszik akkor vegyed meg. Én nem kérdeznék meg ilyen téren senkit sem.
2019. febr. 10. 12:34
 6/21 anonim ***** válasza:
0%
Amugy normális ember Rolls-Roycet vesz...
2019. febr. 10. 12:36
 7/21 A kérdező kommentje:
jó .igaz. habár Pesten nemrég láttam egyet futkározni az utcán.Ezek szerint ritka mint a fehér holló.
2019. febr. 10. 12:41
 8/21 anonim ***** válasza:
38%
Észak afrikai kiruccanások? Csak is Toyota Land Cruiser.
2019. febr. 10. 15:04
 9/21 A kérdező kommentje:

köszi, mondjuk nem szafari vagy ilyesmi. Országút, habár mi még kocsival nem voltunk ott.

Mennénk egész Elefántcsontpartig.

Ez gondolom én egy hétbe is beletelhet, mivel akarunk megállni sok városban.

A Land Cruiser is megbízható mondjuk 2011 12-s modelleknél?

2019. febr. 10. 15:17
 10/21 anonim ***** válasza:

Ááá, imádom a V12 TDI-t, tényleg igazi kuriózum, ez ritkább mint a W12 benzin. Egyszer láttam élőben egy V12 TDI-t (Romániában!!), a csóka beindította nekem, hát a 3.0 TDI-m mellette varrógépnek tűnt. DE. Pont a ritkasága miatt nem ajánlom ilyen nagy túrákra. A franc se ért hozzá, ha bedöglik (bedöglik, mert túl komplikált), akkor még Ingolstadtban, vagy éppen a győri gyárban is csak a fejüket vakarnák. Nem indulnék vele Afrikába. Akkor inkább a 3.0 TDI, sokkal megbízhatóbb, stabilabb motor. A Q7 V12 TDI, az olyan, hogy majd ha csilliárdos leszek, akkor veszek egy ilyet, beparkolom a garázsba, néha kikormolom az M3 vásárosnaményi szakaszán, aztán vissza a garázsba, hadd lássa az utókor, hogy a nagyapájuk milyen qrva légszennyező füstokádó monstrummal jártak (pedig nem is).

Amúgy biztos hallottál az 5.0 v10 TDI Touaregről is, az is ilyen. A Boeinget elhúzza, de 5000 km-re a franc se indulna vele, mert 5x elromlik az úton.

2019. febr. 10. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!