Megérné manapság alapítani egy bio gyümölcs- és zöldséglevet árusító vállalatot?
Mostanában nagyon felkapottak lettek a bio ételek és italok, és én személy szerint a bio gyümölcs- és zöldségleveket jobban preferálom.
Arra lennék kíváncsi, hogy ha egy bio gyümölcs- és zöldséglevet előállító cég megjelenne a piacon, az megállna a lábán? Az előállítást a termesztéstől a csomagolásig gondoltam. Gondolom ha csak egy kisboltot üzemeltetnének, akkor nem nagyon érné meg. De mondjuk ha nagyobb boltok polcain és egy webshopban is lehetne vásárolni, akkor már nyereséges lenne?
Mindent lehet, csak fiatalnak és energikusnak kell lenni, miközben rendelkezel némi alaptőkével és nem tántorít el, hogy először kicsiben kell kezdeni.
Zalában, GyMS-ban, Heves, Békés megyékben fillérekért kapni tanyákat, földeket, ahova sok munkával (napszámosok) telepítesz első lépésben gyümölcsöst. Vársz 3-5 évet, hogy termőre forduljon, addig tanulsz, beszerzed a gépeket, felméred a piacot, a munkaerő lehetőségeket és egy kézműves vállalkozást indítasz, kicsiben.
Megismernek, megszeretnek, visszaforgatod a hasznot, járműveket vásárolsz, haladsz.
Ha innen számítva van türelmed 15-20 évet várni, addigra szép hasznod is lesz, amennyiben versenyképes, piacképes a terméked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!