Passat B8,2015,100k km-el!?
Adott egy 1.6-os TDI motorral felszerelt Passat, amit egy elunt tulaj átadna.
Casco lenne rá, leasingeltetnénk.
A hibája annyi, hogy egy százas van benne.4 év alatt.
A kocsit ,a kicsi motorja miatt gondolom nem viselné meg a napi 6 km. Melegítnénk a drágát előtte is és várnánk pár percet utána.
Veszélyes játszma ily sok km-t futott jószágot szárnyunk alá helyezni?
Ez a reális futásteljesítménye egy dízel Passat-nak… Majdhogynem kevés is. Nem is számít soknak. Ha rendesen karban volt tartva, meg lehet venni. Más kérdés, hogy én biztos 2.0-val venném.
Ellenben a 6 km-t (2x3 km?) nagyon nem fogja szeretni. Biciklivel kellene inkább ilyen távra járni.
nem a terhelést. hanem a rövid távot. (nem tudom mi van ma velem)
bocsánat
Hát 100 ezer km az már világvége :)
Kicsit gondolkozz már
Nekem is passat van. Jelenleg 501 ezer van benne. És megy
köszi a tippeket.
bicikli kizárt, ugyanis a munkámhoz laptop, felszerelések is jönnek.Ezen kívül vannak gyerkőcök akiket iskolába kell vigyek.
lenne néha olyan napi 10 is. Nem beszélve a hétvégi kirándulást, ahol egy kicsit kifújhatná magát a kocsi.
Ez oda vissza hetente 150km lenne.
Az ,hogy gyenge relatív. Az uramnak 2.0TDI-s Sharanja van, ha jól tudom, nekem az a kocsi túl nagy.
És eddig egy 1.2-es Corsát vezettem. Le tudjátok szűrni, hogy ehhez képest az 1.6 TDI egy erőgép.
Az a baj, hogy télen hidegen mész vele 3 km-t, aztán leállítod a motort.
Be sem tud melegedni, szarrá fog kopni. Motor kopások nagy része hidegben keletkezik NORMÁLIS használat mellett is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!