Magyarországon nincs egyetlen férfi, dohányzó autótulajdonos se?
Figyelt kérdés
Nézegetem az eladó autókat, mind női tulaj, nem dohányzó, fűtött garázsban tartott, stb. Még az is, ami a disznóól mellett van fotózva. Ennyire hülyének nézik az embert??#hülyének-néznek
2019. febr. 7. 00:38
11/12 anonim válasza:
7es jól mondja...ez az igény.
egyszerűen az őszinte hirdetések élből el vannak kerülve.
én is tavaly mikor árultam az autómat, leírtam részletesebben az apró hibákat, amikkel még foglalkozni kéne...egy darab érdeklődő se volt :D inkább megtartottam...
12/12 anonim válasza:
A saját példámma tudok szolgálni neked, nem tudom mennyire reprezentatív...
Hím nemű vagyok.
Soha nem dohányoztam.
2db saját személygépjárművel rendelkezem.
Mindekettő garázsban áll. Nem fűtött, de mivel alagsorban van a garázs, ritkán megy 0 fok alá a hőmérséklet. Általában télen 4-5 fok van bent.
Ha el akarnám adni bármelyiket fotózáshoz valami nagy üres placcot, parkolót keresnék, nem otthon a sufni mellett fotóznám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!