Magyarországon nincs egyetlen férfi, dohányzó autótulajdonos se?
Bevett duma ez, bár sose értettem én se, hogy egy női tulaj miért jelenti feltétel nélkül, hogy az autó igényes, vagy hogy jó állapotban van.
Nyilván aki vigyáz rá az nem attól függ, hogy férfi, vagy női e a tulajdonos.
A női sofőrök sokkal trehányabbak.
Szét égetik a kuplungot, nem takarítjàk , az olajat se nézik.
Nekem a sógornőm defektes kerékkel ment, nem vette észre. Még a felnit is cserélni kellett úgy össze horpadt.
Feleségem is hazajött alufelnin 2 gyerekkel :))
De az orvos is igazi műszaki zseni úgy látom.
a legtöbb dohányosnak van annyi esze, hogy nem az autóban szívja.
a dohányzó autót azonnal ki lehet szúrni, a szagot semmivel nem lehet belőle kiszedni, max komplett ülés és kárpitcserével.
Azért vannak ezek a dumák a hirdetésekben,mert a magyar egyszerűen hülye,és a csodát,a nem létezőt akarja megvásárolni!Értsd:a lehető legjobb állapotban lévő autót,a lehető legkevesebb kilometerrel....ja és a sluszpoén,hogy a lehető legolcsóbban,de ha lehet akkor ingyen!
Ettől még az sem tántorítja el ha már a fénykéoek alapján olyan az autó,hogy maximum tyúkólnak lehetne használni,mert csak 110ezer km van benne,meg hát női tulaj,nem dohányzó,garazsban tartott,mindig mimdent megkapott stb stb.....non plus ultra szöveg a füstmentes motor,koppanásmentes futomű,szakadásmentes belső,full extra,vajpuha váltó,vezetett szervizkonyv
Érdekes, én megnéztem vagy 100 autós hirdetést, egyiknél sem láttam, hogy nem dohányzó női tulaja lett volna.
De persze így sokkal izgalmasabb kamu kérdéseken hőbörögni.
De van, csak ők ragaszkodnak az autóikhoz. 😈
Szuper jó kérdés, kellemes arányú iróniával.
Tényleg ez jön le a hirdetésekből.
Ha véletlenül mégis férfi a tulajdonos, akkor az orvos és ez csak második kocsi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!