Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tárolnátok a robogót...

Hogyan tárolnátok a robogót az utcán Budapesten?

Figyelt kérdés
Robogót vennék, mely nagyban megkönnyítené a munkába járásomat (1,5 óra BKK helyett 25 perc). Egy 50 cm^3-re gondoltam és olyan 100-250k-t költenék rá maximum. Ahol lakom (Budapest, Újpest) nincs tároló, a lépcsőházba sem férne el, mert elfoglalná a kijárati út egy részét. A lakásba sem tudom felhozni, mivel albérlő vagyok, liftbe sem férne be és a 8.ra elég körülményes lenne felvinni nap mint nap, ez nem is opció, szóval elzárt helyen nem tudnám tárolni sehol. Mit tudnátok ajánlani? Az utcán tárolás mennyire gázos? Létezik valamilyen stabil rögzítő, ami az esetleges lopási kísérleteket ellehetetlenítené? Eső ellen vennék rá valamilyen ponyvát. Ahogy az időjárás engedi tavasztól őszig használnám, télen vidéken meg lenne oldva zárt helyen a tárolása. Aki motorozik, pláne ha Budapesten és az utcán tárolja a motorját, ha tud valami tanácsot adni, azt szívesen fogadom.
2019. febr. 6. 21:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mint írtam nem is kell hogy lophatatlan legyen.

Mivel feszes a hátsó keréknél sem ér le, felül vezetem át a felfüggesztés felett.

[link] u lakat és csapszeg vágó

2019. febr. 9. 21:08
 12/13 anonim ***** válasza:
az U-lakathoz nem csapszegvágó kell, hanem kocsiemelő. mikor nekünk beletört a kulcs, sima trapézeelővel szét tudtuk feszíteni az U-lakatot. a komolyabbakhoz elkél az olajos emelő, meg az kisebb helyre is befér.
2019. febr. 9. 22:14
 13/13 anonim ***** válasza:

Ezt is értem. Akkor kell egy hidraulikus emelő, csapszegvágó, csavarhúzó és zavartalan 20 perc arra hogy ellopjon valaki egy 200 ezres robogót amit 50ért elbont a el tud adni.

Egyszerűbben lopható 1 millás kocsik parkolnak mindenfelé.

2019. febr. 11. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!