Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti vezetnétek Budapesten...

Ti vezetnétek Budapesten megkülönböztetett jelzésű járművet?

Figyelt kérdés

Mennyire nehéz megtanulni ilyen járművet vezetni?

Mentő sofőrként szeretnék dolgozni.

2019. febr. 3. 18:09
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
Ez inkább tehetség kérdése. Ha van hozzá tehetséged, fog menni, ha nincs, akkor nem. Menj el pályaalkalmassági vizsgálatra! Ha nem kapsz alkalmasságit I. szintre, akkor felesleges álmodozni, mert úgy nem lehetsz mentősofőr. Ha sikerül, akkor hivatásos sofőrként (pl. taxis) kell dolgoznod legalább két évig, és akkor jelentkezhetsz mentősofőrnek. Úgy tudom, érttségi is kell.
2019. febr. 3. 18:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem először menj el máshová és szerezz gyakorlatot. Ehhez egy kis rátermettség is kell, mert ott olyankor erőszakosan kell vezetni, de ésszel és ügyesen.

Meg én úgy tudom ugyan úgy bekell segíteni mint mentős az sebesült ellátásba. Én eltudnám vezetni , de azt nem bírnám hogy a sebesülteket nekem is kezelni kellene.

2019. febr. 3. 18:28
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Tudom, hogy a betegekkel is kell foglalkozni, de az engem nem zavar, emiatt is szeretnék mentő sofőr lenni.:)

2019. febr. 3. 18:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Kolompár(#1) a lényeget világította meg: tehetség kell a nagy forgalom kezeléséhez.(PÁV I szinten)
2019. febr. 3. 19:17
 5/5 anonim ***** válasza:

A beteggel való foglalkozáshoz:

addig okés, amíg néninek eltőrt a karja, bácsinak fáj a feje.

De amikor kisgyerekhez mentek újra kell éleszteni, s nem sikerül, az már keményebb. vagy amikor helyben kell amputálni, a sérült három darabban van, vsgy rettentő mód összeégett stb.

Ezzel is számolni kell.

Orvos ismerősöm teljesen kikészült, több hónapig járt lélekgyógyászhoz.

Másik ismerősöm járművezető volt. Ő arról mesélt, bogy lelkileg mennyire nyomasztó pusztán a sziréna hangja is.

2019. febr. 3. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!