Mennyi ideig tart kicserélni egy fűtőradiátort?
nem egy nagy munka...majd amikor lesz idejük a többi meglévő és új munka mellett a tiéddel is foglalkozni akkor majd megcsinálják.
Mondjuk én már rég bementem volna,hogy mi van az autómmal és ha még neki se álltak (habár azért valamit szokás csinálni,csak,hogy ne tudd elvinni az autót) akkor fogom és elviszem máshoz. Alap esetbe reggel oda viszed és délbe már mész érte.
Menj be és hozd el a kocsit, mindegy milyen állapotban van. Az ilyen szerelők akik így viselkednek, a munkájuk minősége sem lesz jobb.
Legrosszabb esetben úgy 5-6 órás feladat, mert vannak olyan kocsik amiknek az egész belterét szét kell dönteni hogy hozzá lehessen férni. (Nálam 20 perc, mert a műszerfal alatt ki lehet emelni, csak a középkonzolt kell hátrébb tolni.)
Telefonon azt mondták, hogy elkezdték, szóval elvileg szét van szedve a műszerfal. Nem tudom jelenleg mennyire van összerakva, de ha elhozható állapotban van, akkor holnap délután elmegyek érte.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
3-as: nem egy nagy munka????
Egy hengerfejtömítés csere sokkal egyszerűbb pl.
Jellemzően itt is a sok hozzá nem értő osztja az észt..
Nem egy nagy munka..aha.
Űber szopás radiátort cserélni még hozzáértőnek is,úgyhogy bírd ki pár napot autó nélkül és örülj hogy elvállalta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!