Hogyan kell levenni a "burát" és kicserélni az izzót?
VW POLO 4, nem nagyon akartam feszegetni a műanyagot, az lenne a kérdésem, hogyan tudom levenni hogy ne sérüljön a műanyag, továbbá, milyen izzó megy bele?
Ezt nem ismerem , de az ilyeneknek belül szokott lenni a felfogatás. Ott keress valami csavart vagy anyát.
Nekem ilyen van és annak belül van.
Ilyen kocsim volt, de ezt nem kellett cserélnem. Viszont általában egységes a megoldás. A csomagtartó ajtót ha felnyitod, belül van két gumi dugó. Azokat ki kell feszegetni és a lyukon át, amit takart, ki lehet pattintani a pótféklámpát egy csavarhúzóval. Arra kell ügyelni, hogy a gumitömítés, ami alatta van, bele ne essen az ajtó belsejébe (majdnem biztos, hogy bele fog :))
Megnézed az izzó típusát, elviszed magaddal, mert azóta változott egy s más az autók világítástechnikájában és lehet, nehéz lesz beszerezni olyan izzót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!