Yaris vagy Auris városra?
Figyelt kérdés
Városi utakra szeretnénk kiskocsit.
Toyota nagyon bejött, és az áruk sem túl magas
2016-os modellekről lenne szó.
Az AURISnak 1.8-as motorja van, míg a Yaris csak egy 1.5 Vtec motorral büszkélkedhet.
2019. febr. 4. 10:39
1/9 anonim válasza:
Városban teljesen mindegy, hogy 1.5 vagy 1.8, max a fogyasztásban mutatkozik meg a különbség kicsit (!!). Én ezek közül a Yaris-t mondanám, ez egy igazi városi autó. Könnyű vele parkolni, nem eszik sokat, de pakolni is lehet.
2/9 anonim válasza:
Városban is kell az 1.8 ereje, tehát auris.
3/9 anonim válasza:
Városba én hibrid Yarist vennék.
4/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. az alacsonyabb vételár miatt Hybrid Yaris lesz.
2019. febr. 4. 11:58
5/9 anonim válasza:
En inkabb priust vennek de a yaris se rossz dontes
6/9 A kérdező kommentje:
Ja. Igazából csak 2x annyiba kerül és hosszabb. Sőt, nagyon ritka is.
2019. febr. 4. 12:53
8/9 anonim válasza:
#7-es vagyok, vagy az új corolla hatchback 2.0 hibrid, 180 lovas motorral. Most így fejből nem tudom mennyi az ár különbség.
9/9 anonim válasza:
Hello, en jelenleg voltam ugyanigy.
Kb picit dragabban inkabb 2-es Auris lett.
Az a 20 centi parkolasnal nem oszt nem szoroz szerintem
De a kenyelem ami bentrol kapok osszehasonlithatatlan
Komfortos,csendes, jol fogo ulesek
Yarissal se volt gondom, de arban tul kozel voltak ertekben meg nem egy liga a ketto
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!