Toyota Auris vagy Golf V?
Figyelt kérdés
Autóvásárlás előtt állunk. A fent említett két modell közül melyiket ajánljátok?2018. okt. 22. 09:34
1/5 anonim válasza:
Benzin vagy diesel?
Város vagy országút?
Erősebb vagy gyengébb motorral szerelat változat?
A golf5 nagyon jó kis autó, szerintem mutatós is, az erősebbek mennek is mint a golyó.
Aurisról túl sokat nem tudok, ezért nem mondok inkább semmit, nem akarok hülyeségeket beszélni.
Én elfogultságomnál fogva (német autók) golfot vennék. Na de nem a szar TFSI t!!!! Vigyáázzál magadra!
4/5 anonim válasza:
Ha benzines, akkor egyértelműen Auris 1.6-os motorral. Kellően erős és megbízható, ráadásul kevesebbet fogyaszt, mint pl. egy 1.4 TSI. Magával az autóval is jók a személyes tapasztalataim. Dízelből én talán inkább Golfot vennék, a Toyota dízelmotorjairól azért hallottam rosszakat is.
5/5 anonim válasza:
Utolsó, nekem D4D motoros Toyotám volt, csak akkor nyitottam fel a motorházat mikor megnéztem hogy néz ki. Nagyon megbízható és takarékos motorok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!