Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Véleményt szeretnék kérni...

Véleményt szeretnék kérni olyan emberektől akiknek van, vagy volt tapasztalata Toyotával?

Figyelt kérdés
Egy 2015-ös Toyota Auris kombiról lenne szó 150 000km-el 2.0L D-4D 124lovas dízel motorral, hogy joggal félek töle vagy ő még sokáig tudna szolgálni? Természetesen szervizek bevoltak tartva

2018. máj. 24. 19:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha ennyi pénzem lenne, akkor egy frankó Toyota hibridet vennék. Fogyasztása nagyon baráti és megbízhatóak.

Nekem nem volt ennyi pénzem, így "csak" egy Prius 2-re futotta.

2018. máj. 24. 19:39
 2/7 A kérdező kommentje:
Pedig az árát nem említettem, csak arra voltam kíváncsi hogy lehet e még ennyi kilométerrel hosszabb távú
2018. máj. 24. 19:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen, AKÁR hosszú évekig ..pontosan ezt senki nem fogja tudni mert van aki jól kifogja és van aki nem.

De amúgy én szintén hibridre tenném a voksot, mert még a régi 1-es priusokat is nagyon ajánlják mert megbízható

2018. máj. 24. 19:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Csak velem az a baj, hogy nem vagyok nagyon oda az automata sebváltóért a másik pedig hogy az akku használt autónál már nem tudom bele e mernék ugrani, mert azok is könnyen idővel romlanak nem is kicsit
2018. máj. 24. 20:05
 5/7 anonim ***** válasza:
2015os autóhoz egész sok a 150k de ha be voltak tartva a szervizek markaszervizben akkor jó
2018. máj. 24. 23:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha nem konstrukciós hibás, és rendesen karban tartották, akkor ez nem nagy futás. Még 2-3-szor ennyit elmehet, ha megkapja a törődést.
2018. máj. 24. 23:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Pff. Az akku miatt aggódsz, ami annyi mint egy részecskeszűrő. De egy dízelben más is tönkre mehet, ami árban szintén ott van.

A Prius 2-ben kb. az akku a legdrágább alkatrész, ami márkaszervízben 250k és 200-300k km után csökken le annyira a kapacitása, hogy cserélni kelljen. A motor, a hibridhajtás hibátlan és csak gyertyát és olajat kell bennük cserélni. Nekem most 2000 km után vegyes használatban 4.9 liter a fogyasztása az autónak.

2018. máj. 26. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!