Véleményt szeretnék kérni olyan emberektől akiknek van, vagy volt tapasztalata Toyotával?
Ha ennyi pénzem lenne, akkor egy frankó Toyota hibridet vennék. Fogyasztása nagyon baráti és megbízhatóak.
Nekem nem volt ennyi pénzem, így "csak" egy Prius 2-re futotta.
Igen, AKÁR hosszú évekig ..pontosan ezt senki nem fogja tudni mert van aki jól kifogja és van aki nem.
De amúgy én szintén hibridre tenném a voksot, mert még a régi 1-es priusokat is nagyon ajánlják mert megbízható
Pff. Az akku miatt aggódsz, ami annyi mint egy részecskeszűrő. De egy dízelben más is tönkre mehet, ami árban szintén ott van.
A Prius 2-ben kb. az akku a legdrágább alkatrész, ami márkaszervízben 250k és 200-300k km után csökken le annyira a kapacitása, hogy cserélni kelljen. A motor, a hibridhajtás hibátlan és csak gyertyát és olajat kell bennük cserélni. Nekem most 2000 km után vegyes használatban 4.9 liter a fogyasztása az autónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!