Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mol botondot beletölthetem az...

Mol botondot beletölthetem az audiba?

Figyelt kérdés
Van egy 2 literes tfsi a3- asom. Zabálja az olajat. Most jelenleg 15w40 van benne de ez is 1 liter 1000 km-er. 20w50- es botondot beletölthetem?

2019. febr. 3. 11:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha el szeretnéd adni, akkor erről mindenféleképpen szólnod kell még az üzlet megkötése előtt az új vevőnek, hiszen szavatosságot kell vállalnod az autóért. Tehát ha mondjuk 1 hét múlva mikor olajt cserél benne az új vevő és ő is észleli a hibát akkor jogosan fog nálad kopogtatni hogy javítsd meg neki ingyen vagy vásárold tőle vissza.
2019. febr. 3. 12:49
 12/15 A kérdező kommentje:
Eladom valószínüleg. Külön nem fogom erre a vevők figyelmét felhívni. Majd mondom, hogy kicsit csipegeti az olajat
2019. febr. 3. 13:26
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Lol. Gerincet hírből sem ismered, mi? Cigány.
2019. febr. 3. 15:41
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Szemtelen puhatestű! Szurkolok, hogy még alattad legyen totálkáros a motor, ne a szerencsétlen vevőd alatt!
2019. febr. 4. 07:33
 15/15 anonim ***** válasza:

Ember!

Javítsd meg úgy add el!

Vagy ha még nem költesz rá akkor meg mondd el az új vevőnek hogy mi van vele..

Gyalázatos féreg!

Másokat így akarsz vele behuzni?

2019. febr. 5. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!