Hol találok olyan listát ahol le van írva mely benzines autókban van kettőstömegű lendkerék?
Figyelt kérdés
2019. febr. 2. 12:15
1/4 anonim válasza:
A BMW M50-es motorjában már 1990-ben volt. Nagyjából az összes modern benzinesben van.
3/4 Tlaszlo85 válasza:
Nem értem ezt az állandó parát ettől a kettőstömegű szartól. Nekem több autómba is volt már. Egyikbe se kellett cserélni. Pedig volt amelyikbe 240 e km-t beletoltam. Ha meg meghal ki kell cserélni. Ha egy két háromszáz ezer forintos kiadás valakit ennyire megvisel akkor járjon inkább BKV val vagy gyalog....
nem neki való az autó,nem fogja tudni fenntartani
4/4 anonim válasza:
De nem mindegy, hogy mi van benne? Lendkerék minden kéziváltós autóban van, hogy egy- vagy kéttömegű, az részletkérdés. Ja, a kettőstömegűtől sokkal kevesebb vibráció jut a motortérbe, nem ránt akkorát váltásnál, ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!