Van olyan androidos, fedélzeti kamera app, ami jó felvételt csinál éjszaka is?
Autoguardot használtam eddig, megvettem a teljes alkalmazást is, de szerintem fényerő szempontjából teljesen ugyanaz. Még jó, hogy "csak" egy ezresembe került.
Nagyrészt sötétben vezetek, de sajnos a felvételeken nem sok látszik az útból.
Valakinek van, ami bevalt?
Nem baj az sem ha fizetős, de azért ne legyen 10 ezer forint..
Ezt most nem igazán értem. A kamera csinálja a felvételt, a program csak a megfelelő kezelőfelületet adja hozzá nem?
Erre a célra rendes autós kamerát vennék.
A telefon kamerája (sima kamera) egész jó éjszakai felvételt csinál, viszont azt nem használom, mert egyrészt mindig elveszti a fókuszt, másrészt nagyon eszi az akksit.
Az eddigi appom pedig jó minden szempontból, csak kB 2x olyan sötét a kép még 20x fényerőemeléssel, mintha sima kamerával csinálnám.
Te nagyon el vagy tévedve.
Nincs olyan hogy saját kamera, meg app kamera.
Minden a telefon beépített kameráját használja, annak pedig annyi az érzékenysége amennyi, és annyi áramot vesz fel amennyi a hardver adottságaiból következik.
Ha nincs benne infra világítás az éjjellátáshoz, nincs az az app, ami normálsian látna éjjel (tuzdtommal infrás telefon nem nagyon van).
Nem is így értettem, hogy "2 külön kamera", hanem olyan, mintha a guard "direkt visszafogná" azt a fénymennyiseget a felvételnel amit egyébként még tudna venni.
Koszonom, utána nézek annak a xiaominak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!