Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van olyan androidos, fedélzeti...

Van olyan androidos, fedélzeti kamera app, ami jó felvételt csinál éjszaka is?

Figyelt kérdés

Autoguardot használtam eddig, megvettem a teljes alkalmazást is, de szerintem fényerő szempontjából teljesen ugyanaz. Még jó, hogy "csak" egy ezresembe került.

Nagyrészt sötétben vezetek, de sajnos a felvételeken nem sok látszik az útból.

Valakinek van, ami bevalt?

Nem baj az sem ha fizetős, de azért ne legyen 10 ezer forint..

2019. febr. 1. 09:13
 1/7 Beviz Elek ***** válasza:
100%

Ezt most nem igazán értem. A kamera csinálja a felvételt, a program csak a megfelelő kezelőfelületet adja hozzá nem?

Erre a célra rendes autós kamerát vennék.

2019. febr. 1. 09:24
 2/7 A kérdező kommentje:

A telefon kamerája (sima kamera) egész jó éjszakai felvételt csinál, viszont azt nem használom, mert egyrészt mindig elveszti a fókuszt, másrészt nagyon eszi az akksit.

Az eddigi appom pedig jó minden szempontból, csak kB 2x olyan sötét a kép még 20x fényerőemeléssel, mintha sima kamerával csinálnám.

2019. febr. 1. 09:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Magyarul a fizetős Appnál 0 fényerő egység ugyanolyan fényereju felvételt csinál, mint 20 egységnél :) pénzkidobás
2019. febr. 1. 09:32
 4/7 anonim ***** válasza:
61%

Te nagyon el vagy tévedve.

Nincs olyan hogy saját kamera, meg app kamera.

Minden a telefon beépített kameráját használja, annak pedig annyi az érzékenysége amennyi, és annyi áramot vesz fel amennyi a hardver adottságaiból következik.

Ha nincs benne infra világítás az éjjellátáshoz, nincs az az app, ami normálsian látna éjjel (tuzdtommal infrás telefon nem nagyon van).

2019. febr. 1. 09:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Vegyel XIAOMI 70MAI dash cam fedelzeti kamerat aliexpressen 35 dollar, telefonnal ossze tudod kotni nagyon jo felveteleket csinal sotetben is latod a rendszamokat stb. Ket het alatt megjon es atszamolva kb 10.000 forint. Alkalmazasaiddal semmire se mesz kb:D
2019. febr. 1. 12:38
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem is így értettem, hogy "2 külön kamera", hanem olyan, mintha a guard "direkt visszafogná" azt a fénymennyiseget a felvételnel amit egyébként még tudna venni.

Koszonom, utána nézek annak a xiaominak

2019. febr. 1. 12:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Valószínű azt az appot nem a te kamerádhoz találták fel... App egy kb egyedi kamerához.
2019. febr. 1. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!