Éreztetek már hasonlót egy autó iránt?
Van egy autóm, amit totál irracionális döntés megtartani.
Mindig van valami kisebb-nagyobb baja, iszonyat összegeket emészt fel, de képtelen vagyok tőle megválni.
A minap is azt álmodtam,hogy eladtam, és vagy 200-al vert a szívem mikor felébredtem, és óriási megkönnyebbülésként éltem meg,hogy csak egy álom volt.
Nézegettem eladó autókat, és lenne jobb döntés, de valahogy nem érezném jól magamat egy olyanban ami beleférne és jó döntés is lenne...
Az enyém most így 500 ezret érhet, és vagy 500-at kéne rákölteni,hogy teljesen hibátlan legyen. (a korrózióval van gondok, bár még nincs rommá rohadva, meg kuplungcsere, és a beltér rendbetétele lenne ennyi)
Motorikusan az utóbbi időben kiváló, bár ha baja is volt akkor is mindig ment, tehát lerobbani sosem robbantam le vele.
Igen.
Pontosan ezért van most két autóm. Egy 0 éves és egy 14 éves. Úgy volt, hogy ahogy szólnak, hogy átvehető az új, megy a régi a piacra. De képtelen voltam megválni tőle. Felesleges két autótis fenntartani, de pont úgy vagyok vele, mint amiket leírtál. :)
Én így voltam vásárlás előtt, csak a másik oldalon, olyan autót vettem, ami mellett nem szól racionális érv, utána az eleve alacsony autót még le is ültettem...
De nem bírnám eladni. Komoly dilemma, hogy építkezni akarok, és kell egy második autót vennem, mert ezzel lehetetlen cipekedni, költözni stb.
Én igen. Ezért ragaszkodok én is egy 20 éves 500 ezres vacakhoz. Vehetnék jobbat, de úgyis bánnám. Meg gurul ez is.
Egy az egyben ugyan így vagyok vele. Csak nekem nem a kuplungcsere a kövi projekt, és a rozsdát meg most tetettem helyre.
Éreztem....
De az a baj hogy írod hogy a korrózió... na most ha megcsináltatod az egyik helyen akkor fél év múlva a másik helyen fogja felütni a fejét a barna pestis... szóval ez egy ördögi kör lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!