Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Felétek is sok az amatőr hó...

Felétek is sok az amatőr hó turista? (Autósok)

Figyelt kérdés

A Bükktől percekre lakom, és már délután óta jönnek mennek a hátsó kerekes, vagy épp awd autók, most is egy 5 fős konvoj ment felfelé, abból 3 subaru volt.

Ladák meg tömkelegével.

2019. jan. 24. 20:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is az vagyok, szeretek hóba kocsikázgatni, nem csúszkálni , csak menni. És igen, itt is sok a hó turista. Küldj havat Somogyba, elkell. :)
2019. jan. 24. 21:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez normális, rég volt ilyen havas tél, persze hogy mindenkinek megjön a kedve.
2019. jan. 24. 23:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Egy-két Ladával én is összefutottam ma este melóból hazajövet, nagyon élvezik a havas utakat.

Viszont én annak örülnék, ha már elolvadna ez a sok hó. Szép a táj meg minden, de közlekedés szempontjából egy rémálom. Csúszósak az utak, ami miatt mindenki gyök kettővel közlekedik, 2x annyi idő volt ma, míg beértem a melóba. Aztán folyamatosan a havat kell takarítani a kocsiról, mert hát sajna garázs az nincsen... Arról meg már nem is beszélek, hogy az olvadt hó milyen foltokat hagy a kárpiton.

Sry, az offért, de basszus már én kikészülök ettől a sok hótól :D

2019. jan. 24. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!