Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ilyen módosítással bukás...

Ilyen módosítással bukás lenne a műszaki?

Figyelt kérdés

Ha egy arduinoval megoldanám, hogy csak jelszóval(4x4 mátrix nyomógombok a műszerfalon) /telefonnal induljon az autó, kulcs nélkül, az bukás lenne a műszaki vizsgán?

Téves jelszó esetén pedig jelezne nekem a telefon.

Egyelőre nem tervezek ilyenbe belevágni, még nem unatkozok ennyire :).

2019. jan. 24. 13:36
 1/3 A kérdező kommentje:
Esetleg a kürthöz kapcsolni még egy gombot, ami csak egy halkabb, sokkal rövidebb, "barátságosabb" hangot adna, amivel mondjuk gyalogosnak tudnék jelezni, vagy ha nem látja az előttem lévő, hogy már zöld a lámpa.
2019. jan. 24. 13:42
 2/3 D. Brasco ***** válasza:
Te iszol vagy szívtál valamit?
2019. jan. 24. 14:26
 3/3 A kérdező kommentje:

Miért kérded?

Megcsinálni annyira nem bonyolult, illetve senkinek se ártok vele, nem veszélyeztet senkit. Azt megértem, hogy nem lehet fényszórókat cserélgetni, illetve teljesítményt növelni így meg úgy, mert az könnyen balesethez vezet. Ezzel viszont csak a saját szórakozásom elégíteném ki, illetve "ellophatatlanabbá" alakulna az autó.

2019. jan. 25. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!