Szerintetek milyen autót vásároljak?
Már 1991 óta egy Honda Accorddal járok,jó jó megy az még a maga módján,de ideje lenne már váltani.Nagyon Szeretem de már nem a mi családunknak való.
Lassan 50 évesen elhatároztuk a feleségemmel szeretnénk egy új autót.
Ma voltunk egy vw kereskedésbe és hát beleszerettünk a Vw Arteonba ,autómata váltóval és összkerék meghajtással néztük ki meg pár extra stb,egyébként 2.0 TDI SCR Dsg váltóval és 190lóerővel.
Ígí körülbelul 15 millióra jött ki az autó az extrakkal amiket kértünk hozzá.
Esetleg milyen hasonló autót tudtok nekünk javasolni,maximum 20 millió Ft értékben,annál tovább nem mennénk és ha a tervünk hogy ezt használjuk ameddig tudjuk
Ilyen kategóriában én is egyértelműen az Arteon-hoz nyúlnék elsőre. Nagyon eltalálták. Gondolom a gyerekeket nem kell már hurcolni, én megnézném az A4-et is.
Nagyon nem vagyok SUV párti de idősödő embereknek elgondolkodtató (T-ROC, Kodiak stb)
2. Hondaval jart 30 évig így maradt pénze mert nem az autóba tuszkolta bele.
Ezért van ennyi pénze.
Ja igen mielőtt az arteont megveszitek. Mert szép.
30 éves Honda és megy és nem volt nagy baja. Kimaradtatok a sztoriból hogy motorcsere széteső VW motorok , problémák.
Néhány irányadó dolog. 50 évesek vagytok a magasabb autó jobb lenne (ja 42 évesen vettem most a mustangot, de van mellette rendes autóm is :)) tehát magasabb jobb lenne.
1-2 het és az új hibrid Honda crv be van arazva. Megnézném.
Lexus nx hibrid. 12 millió körül megvan tuti szerviz korrekt minden.
Én ezeket is megnézném. Szép az a VW de az utóbbi 15 évben ami hulladékokat osszetakoltak fényévekre vannak egy hondatol vagy lexustol.
Én így idős koromra nem vennék a nyakamba ilyeneket, volt vw meg céges teherautó van is köszönöm nem kérek belőle.
Nehogy már valami felfújt krumplit vegyél, mert az a divat. Mondjuk a Honda után, ami 30 évig kiszolgált, érdekes lesz bármi más.
Annyi pénzből biztos Giuliát vennék, hadd egye a penész a többieket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!