Milyen autót vásároljak max 500 ezer ft ért? Infó lent .
Annyi ilyen kérdés van már.
Astra G, Golf IV lajából kifoghatsz egy jobbat, de azért az elég rizikós még szerintem. Én személy szerint tennék még hozzá 100.000-150.000et és vennék egy jobb állapotút a fentiekből
volvo s/v40???
a fordok rohadnak nagyon a g astrak(nekem az van) meg szürke hulladekvasak.....
Én a Ford Focusról tudok nyilatkozni. A benzines 1.4-es és 1.6-os motorjai a Focusnak megbízhatóak.Az 1.4-es kicsit gyenge, de nem sokat fogyaszt, az 1.6-os jobban megy, de többet is kér érte. Az alkatrész ellátottság jó, nem drágák az alkatrészek. A Ford kicsit rohad (főleg a kerékjáratoknál), de nem jobban, mint az általad felsoroltak. Motorikusan mindenképp jobb az Opelnél és a Skodánál is.
De 500 ezerért ne várj túl sokat. Ebben az árkategóriákban sokat futottakat és valószínű vele párhuzamosan széthajtottakat találhatsz. Az az 500 ezer a szerviz után akár lehet 750-800 ezer vagy akár 1 millió is, de ez igaz minden ilyen korú kocsira. Persze ki lehet fogni kis ráfordítással szuper gépet is.
Én mindenképp a Focust ajánlom ezek közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!