Melyik autó teljesít jobban versenypályán?
Figyelt kérdés
Porsche 911 GT2RS vs Ferrari 812 Superfast
Az említett két autó közül melyik a gyorsabb versenypályán ?
2019. jan. 23. 01:51
1/7 A kérdező kommentje:
Illetve még valami,ti melyik autót választanátok a kettő közül ?
2019. jan. 23. 02:09
2/7 anonim válasza:
[link] A porschet már keresd meg Te, én is csak a Google-t használtam de ott az oldal sajat keresője is.
3/7 anonim válasza:
A Porsche gyorsabb de kipróbálnám mindkettőt melyiket vegyem mert nem vagyok autóversenyző és ha drága kocsit veszek akkor se , így azt vennem amit jobban elvezek.
4/7 anonim válasza:
Szerintem azért vidd el mindkettőt próbakörre mielött megveszed.
5/7 anonim válasza:
Az teljesít jobban versenypályán, amelyik gyorsabban ér körbe.
Amelyikre lenne pénz.
6/7 anonim válasza:
Ez pusztán emocionális kérdés. Tök mindegy melyiknél mennyi a köridő, te a közelében sem leszel mezei autósként. Szóval csak a megjelenés és hogy melyik tetszik neked jobban. Én személy szerint a Porsche-t választanám (Vagy egy Ferrari 458 Italia-t)
7/7 anonim válasza:
Porsche biztos gyorsabb, mindig is jobb volt pályán szerintem. Viszont a Ferrarival sokkal nagyobbat lehet villantani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!