Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy minősègibb Sportkipfugó...

Egy minősègibb Sportkipfugó rendszer milyen árba mozog mostanság?

Figyelt kérdés

Mondjuk ha egy proex, janó , dinamitdob stb nèl szeretnèk kèszittetni a Honda alá egy komplett sportkipufogó rendszert milyen árakkal lehet számolni?

Előre is köszönöm!

2019. jan. 21. 14:10
 1/4 D. Brasco ***** válasza:
Miért nem kérdezed meg tőlük?Mindegyiknek van elérhetősége a neten!
2019. jan. 21. 14:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Megnyitottam a kérdést, és csalódtam. Akrapovicra, Remusra, Magnaflowra, hasonlókra számítottam. De amúgy ja, kérdezd meg őket. Ha venni szeretnél valami nevesebb márkájút, akkor százezrek. De azok nem fognak üvölteni, hanem szép hangjuk lesz. Az általad említett emberek meg lehet éppen olyat dobnak neked össze, hogy utazótempónál megbolondulsz.
2019. jan. 21. 14:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy közepesen jó Eisenmann kipufogórendszer a motorhoz illesztve (hogy annak jótékony hatása is legyen) 2000-4000€. Olcsón inkább hangos rendszerek vannak, amiknek a teljesítményre gyakorolt hatásuk minimális.
2019. jan. 21. 20:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Azért egy Proex, Janó nem a gagyi kategória! Én százezer környékére tippelem, de nem tudom, bizonylatos-e, vagy sem..

de fel kell hívni őket, megmondják.

Mostanság:-)

2019. jan. 21. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!