Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Buszmegállóban egyáltalán nem...

Buszmegállóban egyáltalán nem szabad megállni fél percre se?

Figyelt kérdés

Nekem gyanús a dolog, h esetleg direkt pénzszedés miatt csinálják, mert másodszor is pont ugyanott, ugyanaz, kicsit hihetetlen. Persze lén vagyok a hülye, csak az ember hirtelen 1 sec alatt nem gondolja át, de harmadik alkalom tuti nemn lesz, fetrenghet ott, aki akar ...

Az történt, hogy az ember bekanyarodik egy útra, és akkor veszi észre, hogy a buszmegállóval szembeni járdán egy kislány fetreng, a bicikli meg mellette, olyan, mintha epilepsziás rohama lenne. Megállok, hogy megnézzem, már esti órák voltak, nem nagyon volt senki. De mire oda érek, a kislány hirtelen jól lesz, kiröhög, és elteker a bicóval.

De a kamera csak engem vett fel, a szemközti járdát nem látja, csak azt, hogy én "kényelmesen" leálltam a buszmegállóba.

Azért idegesít, mert ez másodszor történt pontosan ugyanígy, és kicsit hihetetlen. De ha a pénzszedés miatt már bevetnek gyerekszínészeket is, akkor azt el tudom hinni sajnos.

Tehát a történet után, az a rövid kérdés, hogy buszmegállóban fél percre se lehet megállni vagy van esetleg valami kivétel erre, h X ideig stb? (városon belül)

2019. jan. 20. 12:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad megállni, de baleset estén meg kötelező segítséget nyújtani. Én úgy gondolom amikor emberi élet veszélyben van, nem az a legfontosabb, hogy meg tudjon állni a helyijárat.
2019. jan. 20. 15:57
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Kitalált történet.
2019. jan. 20. 16:03
 13/16 A kérdező kommentje:

ezt bírtom sokakban ... nyilván kamu, mi más lennbe, tudod unatkozok itt vasárnap.

de ha legközelebb feltöltöm a videot is, akkor kíváncsi leszek, mit mondasz. én s etudom ki az isten bicózik 10 fokban, de nem csak bicózott, a földön hanyatt fetrengett!

a kijátszást majd megpróblom csak úgy tudom, sajnos elég jó az a kamera nekik, ha csak sötétben esetleg nem látott annyira, ezt nem tudhatom.

2019. jan. 20. 19:30
 14/16 anonim ***** válasza:
az is lehet hogy gyerekek szórakoznak. vagy arra hajtanak, hogy megállsz, kiszállsz, addig egy másik beugrik a kocsiba és elhajt
2019. jan. 20. 21:28
 15/16 A kérdező kommentje:

igen erre is gondoltam, azért az már bennem van h sose szállok ki a kártya nélkül a kocsiból.

na de most akkor vki tegyen rendet ... mi van itt?

2019. jan. 20. 21:46
 16/16 anonim ***** válasza:

Elég komoly paranoia kell ehhez.

Egyébként tilos megállni, ne a buszmegállóban állj meg, hanem előtte 15 vagy utána 5 méterrel és kész

2019. jan. 20. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!