Buszmegállóban egyáltalán nem szabad megállni fél percre se?
Nekem gyanús a dolog, h esetleg direkt pénzszedés miatt csinálják, mert másodszor is pont ugyanott, ugyanaz, kicsit hihetetlen. Persze lén vagyok a hülye, csak az ember hirtelen 1 sec alatt nem gondolja át, de harmadik alkalom tuti nemn lesz, fetrenghet ott, aki akar ...
Az történt, hogy az ember bekanyarodik egy útra, és akkor veszi észre, hogy a buszmegállóval szembeni járdán egy kislány fetreng, a bicikli meg mellette, olyan, mintha epilepsziás rohama lenne. Megállok, hogy megnézzem, már esti órák voltak, nem nagyon volt senki. De mire oda érek, a kislány hirtelen jól lesz, kiröhög, és elteker a bicóval.
De a kamera csak engem vett fel, a szemközti járdát nem látja, csak azt, hogy én "kényelmesen" leálltam a buszmegállóba.
Azért idegesít, mert ez másodszor történt pontosan ugyanígy, és kicsit hihetetlen. De ha a pénzszedés miatt már bevetnek gyerekszínészeket is, akkor azt el tudom hinni sajnos.
Tehát a történet után, az a rövid kérdés, hogy buszmegállóban fél percre se lehet megállni vagy van esetleg valami kivétel erre, h X ideig stb? (városon belül)
ezt bírtom sokakban ... nyilván kamu, mi más lennbe, tudod unatkozok itt vasárnap.
de ha legközelebb feltöltöm a videot is, akkor kíváncsi leszek, mit mondasz. én s etudom ki az isten bicózik 10 fokban, de nem csak bicózott, a földön hanyatt fetrengett!
a kijátszást majd megpróblom csak úgy tudom, sajnos elég jó az a kamera nekik, ha csak sötétben esetleg nem látott annyira, ezt nem tudhatom.
igen erre is gondoltam, azért az már bennem van h sose szállok ki a kártya nélkül a kocsiból.
na de most akkor vki tegyen rendet ... mi van itt?
Elég komoly paranoia kell ehhez.
Egyébként tilos megállni, ne a buszmegállóban állj meg, hanem előtte 15 vagy utána 5 méterrel és kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!