Áruszállítóként dolgozom, ha nincs sehol máshol hely akkor megállhatok 5-10 percre várakozni, és megállni tilos helyen?
Ha nincs kint a kiegészítő rakodóhelyet jelző tábla, akkor tilos!
Én is dolgoztam ilyen munkakörben (egyik nagy energiaital gyártó cégnél) és ismerős a probléma...
Én is volt, hogy tilosban álltam meg, mert nem volt közel és távol más lehetőségem...
Ha jól emlékszek most 10000Ft a helyszíni, vagy ha feljelent akkor 20000Ft. Persze lehet rendes és csak elzavar.
Egy szó mint száz, hivatalosan: TILOS!
Ez ennek a munkának a hátránya. Nem állhatsz meg tilosban, ha nincs kiegészítő tábla ami az árukirakodást engedi.
Illetve a várakozni tilosnál megállhatsz 5 percre, a megállni tilosnál nem állhatsz meg. Kivéve ha kiegészítő tábla engedi.
Attól, hogy időre mész, még nem lépheted túl a sebességkorlátot.
Ez is ugyanaz a kategória.
Vagy vállalod a büntetés kockázatát vagy rosszabbul fogsz teljesíteni a munkában. Ez ilyen.
elvileg megbüntethetnek, de mondjuk egy várakozni tilosba belefér egy gyors rakodás a, KRESZ szerint is.
a rendőr is tudja mi a helyzet, a szállítóknak szinte sehol ninvs fenntartott hely, ha van, akkor is 5 helyett 1 db. a retek pénzéhes parkolótársaságok miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!