Miért szeretik olyan sokan a Vw Golfokat és miért van olyan sok belőlük annak ellenére, hogy a hasonló kategóriájuakból ez a legdrágább?
Figyelt kérdés
4-es Golf vásárlása miatt kértem tanácsot egy autószerelő ismerősömtől és ő azt mondta nemigazán megbízható tipus,sok vele a baj(23éve szerelő). Akkor miért istenítik ennyire őket(az Opel Astrákat pl miért nem,pedig elvileg nem rosszabb autó)?2019. jan. 19. 17:54
21/25 anonim válasza:
#19 Azért az M320D-t és az M316i-t se hagyd ki a népautó kínálatból 600ért.
22/25 anonim válasza:
"Én 7-es Golfot néztem. Kívülről szép, nem hivalkodó. A minősége is jó. Viszont borzasztóan túl volt árazva. Amit konfigurátorral összeállítottam jóval 10 millió fölött lett volna."
Beülsz egy 7-es Golfba, olyan, mint egy Audi A4, minőségérzetre és összerakottságban is. Nem csoda a magas ár. Össze sem lehet hasonlítani az Astrával.
23/25 anonim válasza:
Mert felcvágen tesa. Nyilván azért drága újonnan , használtan , mert nagyon prémium, sose romlik el. Ja nem.
24/25 anonim válasza:
Jó lehet fikázni a 7-es golfot, de bármilyen tesztet elolvasol róla, mindenhol kiemelik hogy egy szinttel a konkurencia felett jár minőségben.
25/25 anonim válasza:
Most nem a hetes gulfiról van szó, hanem összességében az összes gukfika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!